El CBF Morella es queda a només tres punts del Vila-real en el primer partit de pretemporada

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 22 de setembre de 2012 . 1 comentari
Etiquetes:

El CBF Morella ha començat els encontres de preparació de cara a la temporada que comença. “En una situació una miqueta complexa, caldrà tenir paciència i buscar solucions a les incerteses que hi ha de principi”, declara José Moreno, entrenador de l’equip. El CBF Morella competeix en categoria juior, però en el qual solament hi ha tres junior, i sis cadets (quatre de primer any), per la qual cosa facilitats poques, i dificultats extremes.

“Es va començar amb molts nervis i desorientació -no es jugava des de maig-, i la lesió de Maria -una de les referències de l’equip- només començar el partit va deixar a la resta de l’equip en una espècie d’estat de xoc que les rivals van aprofitar per obrir bretxa en el marcador”.

Es va arribar al descans 21-8, 13 a baix, “doncs a tot això cal dir que la tònica general va ser de molt bones defenses i atacs molt espessos, doncs les nostres xiques en concret van malgastar nombroses ocasions de canastres fàcils i molts tirs lliures, probablement pels nervis del primer dia”, apunta Moreno.

Després del descans es van sacsejar part d’aquests nervis i fent una segona part bastant acceptable van estrènyer molt el marcador fins a aquesta diferència final de tan sol tres punts (Vila-real 29, Morella 26)). “No està malament”, conclou l’entrenador.

Aquest pròxim diumenge, segon acte a Morella, una altra vegada davant el Vila-real a les 12,30.

Més informació:

1 comentari

  1. Ánimo chicas!!
    Recupera’t aviat Maria!!