El Cinctorrà goleja al Platges Alcossebre i és proclama líder en solitari

comarquesnord.cat . Cinctorres . diumenge, 23 de setembre de 2012 .

El C.E. Cinctorrà aconseguia la seua segona victòria de la temporada, golejant al Platges d’Alcossebre per 5-1. Aquesta triomf, unit al de la jornada 1, situen als jugadors de Dani Blanch a la primera posició amb 6 punts, sent l’únic equip que ho ha aconseguit en aquestes dues primeres jornades. Abans del partit es rendia un merescut homenatge a Diego Tena com a reconeixement a tants anys defensant la porteria cinctorrana. El porter vilafranquí rebia la mateixa samarreta de porter que va portar tants partits amb un “Diego Tena, gràcies”, serigrafiat. Actualment continua vinculat al club com a delegat i entrenador de porters.

Clara victòria del Cinctorrà que va portar la iniciativa en el joc durant tota la primera part. En poc més de 30 minuts va aconseguir sentenciar el partit posant-se amb un clar 3-0 en el marcador. Al minut 38 els visitants escurçaven distàncies amb el 3-1 i abans del descans el Platges d’Alcossebre es quedaria amb 10 jugadors per la expulsió d’un jugador i a més es xiulava penalt. El llançament de Sergi no el va poder transformar.

A la segona part l’equip de Dani Blanch sentenciaria l’encontre amb el gol d’Alejandro, marcat al minut 55. Al 58, penal a favor del Platges d’Alcossebre que el porter Christian va poder aturar i al 60, nou penalt a favor del Cinctorrà que David Temprado va transformar en el 5-1 definitiu per al líder Cinctorrà.