El Tírig guanya per primera vegada al Serrito

comarquesnord.cat . Vilafranca . diumenge, 23 de setembre de 2012 .

El Tírig sorprenia al Vilafranca al Camp del Serrito i el superava per 0-3, en el que significa la primera victòria del conjunt de l’Alt Maestrat a Vilafranca en tota la història. El conjunt visitant es va defensar amb molt d’ordre al llarg dels 90 minuts i va saber aguantar la renda favorable al marcador, ampliant-la a la segona part.

Mohamed Amzaz, àrbitre del partit, seria el dominador dels primers 20 minuts. Amb un penalt a cada àrea, que s’haguera pogut estalviar crearia gran incertesa als minuts inicials. Al minut 2, penal a favor del Tírig per una suposada espenta que permetia als visitants avançarse al marcador amb el 0-1. Al minut 20, l’àrbitre xiulava un penal per un altra espenta a favor del Vilafranca que Carlos Pitarch va llançar fora. Amb poques ocasions de gol acabaria el primer acte del partit.

A la reanudació, el Vilafranca intentaria dominar la situació per tal d’empatar l’encontre, però es va trobar amb un Tírig molt ordenat en defensa i que no permetia als vilafranquins crear perill. El cop quasi definitiu al partit arribaria al minut 55 amb el 0-2, marcat per Héctor en pròpia porta i que donava una gran renda als visitants.

La recta final del partit tindria a Alberto com a gran protagonista, desbordant per banda esquerra als seus defensors una i altra vegada, però els seus centres no crearien massa perill a la porteria del Tírig. L’ocasió més clara dels de Fernando Ibáñez arribava al minut 85 amb un xut de Pablo Prades i una espectacular parada del porter visitant. Ja en temps afegit, el Tírig amb un xut fantàstic des de fora de l’àrea marcava el 0-3 definitiu per tot l’escaire.