Massalió cau a domicili (4-1) però aconsegueix el primer gol i mostra sensacions de poder sumar punts

comarquesnord.cat . Matarranya . diumenge, 23 de setembre de 2012 .

El Massalió va patir aquest cap de setmana una nova derrota (4-1), en aquest cas contra l’Escatró. Resultat injust per als del Matarranya, que van ser superiors al seu rival. Així es va veure al terreny de joc durant els 90 minuts, amb un Massalió que va demostrar que li agrada tocar la pilota i que si segueix amb aquesta línia no tardarà en sumar punts. La falta d’encert de cara a porteria i les bones intervencions del porter rival en tres ocasions feren que el Massalió no s’emportés un premi merescut d’Escatró. Això, i la fortuna que li va somriure a l’equip local durant el partit, ja que en cinc ocasions que va arribar a la porteria del Massalió, quatre d’elles van acabar el gol i una cinquena la van llançar al pal. El gol del Massalió va arribar gràcies a un penal transformat per Chema, que en aquesta ocasió no va fallar i va fer el primer gol de l’equip del Matarranya en aquesta segona era. Derrota injusta d’un Massalió que va viatjar a Escatró amb les baixes de Jorge i Canet. Ara, amb aquestes dos setmanes de descans, l’equip treballarà molt el físic. La pròxima jornada la jugarà també a domicili. Ho farà al camp del Samper, on s’intentarà esgarrapar algun punt.

Segons va apuntar l’entrenador del Massalió, Moisés Royo, “al menys hem fet un gol. Va ser de penal, però hem obert el marcador. Hem entrenat molts penals i faltes i ara hem fet el primer gol”. L’entrenador del Massalió va afegir que “va ser un partit amb un resultat que conforme com es va veure el partit, vam ser superiors tant a la primera com a la segona part. Ells van arribar cinc vegades a porteria, amb quatre gols i un pal. I natres vam tindre tres ocasions de calar gol, però el porter seu va estar molt encertat. El porter d’ells va fer parades molt bones i natres tampoc vam acabar d’encertat”, reiterà Moi. L’entrenador del Massalió va recordar que “natres érem superiors. Ells no arribaven bé a porteria, i natres tocàvem la pilota”. Però els gols del rival, alguns amb molta fortuna, van caure com una llosa a l’equip del Matarranya. A més, Moi va defensar que “es va jugar bé. I si es juga així sabem que els resultats arribaran i es pot arribar a algun lloc”. El Massalió va anar al camp de l’Escatró amb novetats, seguint amb les rotacions que recordà el seu entrenador. I en aquest sentit, l’afició va estar novament de 10, ja que nombrosos cotxes amb aficionats del Massalió es van traslladar fins a Escatró per a animar als seus. Van poder celebrar un gol. Llàstima que no s’hagués pogut celebrar alguna cosa més.

Amb esta derrota, el Massalió es manté cuer del grup 4-2 de la Primera Regional amb zero punts, a només 2 punts del penúltim, que ara mateix és el Nonasp. De cara a la pròxima jornada, el Massalió tornarà a jugar a domicili. Ho farà al camp del Samper, un equip que ha jugat a hores d’ara 4 partits però que només ha sumat 3 punts.