Primer punt de la temporada aconseguit in extremis pel Morella a Canet

comarquesnord.cat . Canet . diumenge, 23 de setembre de 2012 .

El Morella FC aconseguiria el primer punt de la temporada en el segon partit de lliga al difícil camp del Canet. Un punt que aplegaria in extremis quan pràcticament passaven sis minuts en el temps afegit a la segona meitat.

El partit va estar equilibrat, però prompte el Morella agafaria el domini de la situació. De totes formes, va ser en forma de joc poc fluït, el mateix que li va passar al Canet, per lo que es va vore una primera part amb poc futbol. A pesar d’això, els morellans comptarien en clares ocasions de joc, però no van ser capaços d’obrir el marcador. Els locals pràcticament no van inquietar la porteria defesa per Dídac.

A la represa es van registrar els dos gols del partit. El Canet eixiria amb moltes ganes, pressió i ganes de ficar-se en l’encontre, mentre al Morella li va costar entrar en l’inici de la segona meitat. Fruit d’eixa intensitat aplegaria als 10 minuts un penal comés per Marc Puig molt protestat pels jugadors visitants. L’àrbitre assenyalaria la pena màxima mitjançant el llançament de David. Amb l’1-0, el Morella espavilaria, ficant les línies més amunt i buscant el gol de l’empat. Això també possibilitaria eixides molt perilloses a la contra del Canet que no acabarien alguna d’elles en gol per poc. Els morellans buscarien l’empat principalment amb pilotes penjades a l’àrea local, tancant al rival i amb bones oportunitats. El gol morellà aplegaria amb aquesta fórmula quan es portaven quasi sis minuts del temps afegit. Amb una falta lateral i una pilota penjada a l’àrea, Pau aconseguiria un gran remat de cap que es va convertir en l’empat final. Alegria en les files morellanes i tensió per protestes del Canet. No hi hauria temps per a més i l’important va ser el punt aconseguit en un camp on es molt difícil puntuar. Entre la polèmica, destacaria l’expulsió molt discutida d’Héctor Chillida quan estava a la banqueta, així com la del delegat del Morella FC, Jesús Ferrer. D’aquesta manera, els morellans inauguren el caseller de punts, esperant poder obtenir el primer triomf el proper partit que el jugaran a casa davant l’Albocàsser.