Valljunquera escalfa motors per a viure les seues festes amb bous de foc, volta de penyes i les carrosses

comarquesnord.cat . Valljunquera . dimecres, 26 de setembre de 2012 .
Etiquetes: , ,

Valljunquera serà el municipi del Matarranya encarregat de tancar el circuit de les Festes Patronals del Matarranya que hem tingut al llarg d’aquest mes de setembre. I per això, la Comissió de Festes i l’Ajuntament han preparat una àmplia programació que es desenvoluparà durant quatre intensos dies. Del dijous 27 al diumenge 30 de setembre, el municipi de Valljunquera viurà les seus Festes Patronals 2012 en honor a Sant Miquel. I li donarà la benvinguda a les festes amb la volta de campanes que anunciarà el seu inici, al costat del xupinazo. Ja a la tarda es celebrarà la volta de les penyes, per a després a la nit acollir un sopar d’alforja al pavelló. A més, i abans que comencin de manera oficial les Festes Patronals, Valljunquera farà un circuit de caça. A més, la nit del dijous 27 hi haurà bou de foc i la primera revetlla de les Festes Patronals.

Divendres es preveu com un dels dies grans. En concret, i a partir de les deu de la nit, es desenvoluparà la desfilada de carrosses i la proclamació de la Reina de Festes 2012. L’any passat, les penyes i quadrilles de Valljunquera van dissenyar carrosses d’allò més originals, entre les quals van desfilar un grup de Playmobil, uns holandesos, un grup de punkis, va estar també el October Fest, i una carrossa de fantasia. Abans de la Coronació, i al llarg de tot el dia de divendres, hi haurà múltiples activitats, entre les quals destaquen una actuació de mariachis. Per la seua banda, el dissabte no faltaran el parc infantil, la missa en honor al Sant Patró i el concurs de guinyot, per a després albergar cucanyes per als menuts i gaudir amb l’orquestra Taxman. Tampoc faltaran els bous de foc a la plaça, així com la discoteca mòbil després del ball.

Les Festes Patronals de Valljunquera es tancaran el diumenge 27 de setembre. I ho faran amb el Dinar de Germanor de la Vaquilla al Poliesportiu i l’actuació folklòrica de ‘Aires del Matarranya’. A les nou de la nit, la traca de fi de festes posarà el punt i final a les Festes Patronals 2012. Des del consistori i la Comissió de Festes s’anima a tots els veïns i veïnes a participar i a gaudir de les Festes de Valljunquera. Unes Festes que estan obertes a tots els veïns i amics de la zona.

Més informació: | |