Morella celebra aquest dijous el Dia Mundial del Turisme

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 27 de setembre de 2012 .
Etiquetes: ,

El 27 de setembre es celebra el Dia Mundial del Turisme. Des de 1980, l’Organització Mundial del Turisme (OMT) celebra aquesta jornada com aquell dia de 1970 en el que es van adoptar els estatuts de l’Organització Mundial. L’aprovació d’aquestos estatuts es considera una fita per al turisme mundial.

La principal finalitat del Dia Mundial del Turisme és la de fomentar el coneixement entre la comunitat internacional de la importància del turisme i els seus valors socials, polítics, culturals i econòmics.

Morella celebra aquest Dia Mundial del Turisme 2012, dedicat al Turisme i la sostenibilitat energètica. Una jornada molt especial i amb una gran transcendència a nivell internacional. Les activitats previstes a Morella tenen lloc aquest dissabte 29 de Setembre amb una visita al Parc eòlic de Torre Miró i el dissabte 13 d’Octubre amb una ruta senderista entre Morella i Xiva.

El turisme i la sostenibilitat energètica, lemes d’aquesta campanya 2012 per al Dia Mundial del Turisme son dues qüestions molt adeqüades a la nostra zona.

Les persones interessades en participar a les dues activitats previstes per al Dia Mundial del Turisme, poden inscriure’s o demanar més informació a l’Oficina de Turisme de Morella.

Més informació: |