Queretes serà per segon any consecutiu l’amfitrió de la Trobada d’Amics del Cavall

comarquesnord.cat . Queretes . dijous, 27 de setembre de 2012 .
Etiquetes: ,

El pròxim dia 21 d’octubre, es celebrarà la IV Trobada d’Amics del Cavall. Per segon any consecutiu, les instal·lacions de l’Hípica MB de Queretes albergaran aquest encontre obert no només als amants del món eqüestre, sinó a la gent del territori en general. I en aquesta ocasió, les instal·lacions de l’hípica oferiran tot un grapat d’activitats dirigides a adults i a xiquets, i que comptaran a més amb la col·laboració de l’Ajuntament de Queretes i de la Comarca del Matarranya.

Concretament, les activitats començaran a les 08.30 del matí amb l’arribada i l’acreditació dels participants, que posteriorment gaudiran d’un esmorzar de convivència. Després, ja de cara a les 10 del matí, s’iniciarà el recorregut a cavall que durà als participants a descobrir la riquesa patrimonial i paisatgística del terme de Queretes i que finalitzarà amb un dinar de germanor al recinte firal de la localitat. Ja per la tarda, es farà un concurs de muntatge western i a les sis tindrà lloc la clausura d’aquesta 4ta Trobada d’Amics del Cavall.

A més de les activitats per als adults, durant la jornada els xiquets podran participar de forma gratuïta en tallers de muntar a cavall, en poni, de pintar cavalls, de conèixer la vida quotidiana d’un cavall o també un taller de manualitats. Per a tots aquells que estigueu interessats en participar, cal recordar que la inscripció serà de 10 euros, preu que inclou esmorzar i dinar) i que podeu fer-ho, així com demanar més informació, a través del telèfon 978 639 900 o consultar la web de la Comarca del Matarranya.

Més informació: |