El Cinctorrà rep al complicat Benassal mentre Morella i Vilafranca afronten també la tercera jornada de lliga

comarquesnord.cat . Els Ports . divendres, 28 de setembre de 2012 .
Etiquetes: , , , ,

Tenim per davant un nou cap de setmana de competició per als conjunts de futbol amateur de la nostra comarca. El Morella, a la 1ª Regional i a la 2ª Cinctorrà i Vilafranca, afronten la 3ª jornada de lliga. Aquest cap de setmana, començen diferents competicions tant en futbol base com en frontennis. Les previssions meteorològiques apunten a un cap de setmana amb plujes, sobretot dissabte. Anem a veure si aquest fet afecta al desenvolupament dels partits.

. FUTBOL
1ª REGIONAL
MORELLA F.C.- C.F. ALBOCÀSSER
Diumenge 30 Setembre, 17,30h. Fàbrica de Giner de Morella
El Morella afronta el partit a la Fàbrica davant d’un Albocàsser que va perdre la categoría en la Regional Preferent i que ha debutat a 1ª Regional amb molta incertesa i perdent els dos partits que s’han jugat. El Morella per la seua banda, ha sumat només 1 punt als dos partits de lliga. Va ser el cap de setmana passat amb l’empat a Canet. Diego Boix no podrà comptar amb el sancionat Héctor, mentre que Josema està lesionat i Jordi és dubte. El Morella intentarà sumar el primer triomf de la temporada davant l’Albocàsser.

2ª REGIONAL
C.E. CINCTORRÀ- U.D. BENASAL
Diumenge 30 Setembre,17,30h. Pla de Mig Ull de Cinctorres
El Cinctorrà juga per segona setmana consecutiva al Pla de Mig Ull, el seu autèntic fortí a les darreres temporades. En aquesta oportunitat rep la visita del Benassal, conjunt sempre complicat i que ha incorporat a tres o quatre joves de l’Alt Maestrat. Un rival sempre difícil i que intenta seguir la línia de les darreres temporades, en les que ha quedat entre els 6 o 7 primers. Carles Ripollés és baixa i Dani Blanch podrà comptar amb la resta de jugadors. El Cinctorrà, líder i únic equip que ha sumat els 6 punts en aquest inici de temporada buscarà una nova victòria per seguir dominant la classificació.

C.F. LA JANA- C.F. VILAFRANCA
Diumenge 30 Setembre, 16,30h. Camp ‘Les Cometes’ de La Jana
Exigent encontre el que disputarà el Vilafranca al camp de La Jana, un escenari que no se li està donant massa bé a les darreres temporades. Els locals porten 3 punts, després de vèncer a casa al Vinromà i caure a La Salsadella. El Vilafranca va debutar amb victòria a Atzeneta i caia derrotat contundenment a casa davant el Tírig, diumenge passat. Fernando Ibáñez té la baixa del porter titular, David Vidal, lesionat la passada setmana i les de Bayot i David també per lesió. Santos és dubte. Un Vilafranca que vol tornar a puntuar lluny del Serrito.

3ª REGIONAL JUVENIL
C.F. VILAFRANCA-ATH. VINARÒS
Dissabte 29 Setembre,16h. Camp El Serrito de Vilafranca
El Vilafranca juvenil arranca temporada amb nou entrenador. Emilio Molina dirigeix un planter que ha incorporat gent nova, encara que manté també a jugadors que ja van estar a l’equip la passada campanya. A l’únic amistós disputat, l’equip va golejar per 6-1 a un combinat del Maestrazgo. L’Athletic Vinaròs és un conjunt totalment incògnita.

C.F. MORÓ-ELS PORTS F.C.
Dissabte 29 Setembre, 16h. Sant Joan de Moró
Els Ports F.C., dirigit per Manolo Guimerà visita Sant Joan de Moró al primer partit de la lliga. El Moró torna ha jugar al Grup 1 d’aquesta 3ª Regional Juvenil. L’equip juvenil de Els Ports, enguany disputarà a Cinctorres els seus partits com a local i també ha patit molts canvis al seu planter.

1ª B REGIONAL CADET
ELS PORTS F.C.-C.D. ONDA ‘B’
Dissabte 29 Setembre, 12h. Pla de Mig Ull de Cinctorres
L’equip cadet arranca temporada al Pla de Mig Ull de Cinctorres davant l’Onda ‘B’. L’equip enguany està dirigit per José Ramón Ibáñez i Roberto Prades. Un equip que manté prou el planter respecte a la temporada anterior.

1ªB REG. INFANTIL
ELS PORTS F.C.-C.D. ONDA ‘B’
Dissabte 29 Setembre,10,30h. Pla de Mig Ull de Cinctorres

L’infantil ‘A’, rep a l’Onda ‘B’ en el debut de la temporada. És un conjunt l’infantil format en la seua majoria per jugadors de segon any i que es reforçarà amb gent de l’infantil ‘B’. Només compta amb onze jugadors l’equip ‘A’, mentre que el ‘B’ compta amb 17 fitxes i això motivarà el reforç del ‘A’ amb jugadors de l’altre conjunt totes les setmanes.

. FRONTENNIS
Div. Honor Castelló Dissabte 29 de Setembre, 16h a Cabanes
Cabanes ‘A’-Vilafranca ‘A’
El Vilafranca ‘A’ debutarà al frontó de Cabanes en la primera jornada de Divisió d’Honor. Una temporada que s’afronta amb l’objectiu d’intentar mantenir el nivell de la campanya anterior en la que l’equip va quedar quart. Estar a la part alta de la classificació és l’objectiu del conjunt ‘A’.

1ª Divisió Provincial Dissabte 29 de Setembre,16h. Frontó Vilafranca
Vilafranca ‘B’-Diablos Rojos La Llosa
El Vilafranca ‘B’ rep la visita dels Diablos Rojos La Llosa al Frontó Municipal vilafranquí. El segon conjunt de Vilafranca aspira a mantenir la 1ª Divisió Provincial i intentar guanyar aquest primer encontre a casa és sempre important.

Més informació: | | | |