L’ocupació al Matarranya toca el 100% amb l’arribada del Premi de Motorland

comarquesnord.cat . Matarranya . divendres, 28 de setembre de 2012 .
Etiquetes:

A escasses hores de que comenci oficialment el Premi Moto GP de Motorland, l’ocupació hotelera pràcticament toca el 100 per cent a la comarca del Matarranya. De fet, el cap de setmana del Gran Premi d’Aragó de Motociclisme, marcat sobretot per l’arribada massiva d’amants de les dos rodes al territori, allarga la temporada de setembre a la comarca, un mes que allarga la temporada d’estiu amb els ponts del 11 de Setembre i la Diada de la Mercè (festes a Catalunya) i que acostumen a ser bons per al sector hoteler i turístic al Matarranya.

Segons va apuntar Javier Moragrega, president de l’Associació d’Empresaris del Matarranya, “setembre i octubre acostumen a ser dos mesos molt importants per al turisme del territori”. Hi són “el Dia de la Mercè i la Diada de Catalunya”, que enguany “han anat prou bé”. Javier Moragrega va recordar que des de fa anys “la referència de públic de la comunitat catalana és molt alta aquí, i sempre que hi ha un pont es nota”. De fet, “Catalunya és una basa molt important”, i en aquest sentit el Matarranya “està creixent cada dia més” com a destí turístic.

. La passió de les motos

Aquest cap de setmana arriba Motorland, una cita esportiva que segons va dir Moragrega, “les motos tenen una repercussió bastant gran al Matarranya, amb una ocupació que pràcticament tocarà el 100 per cent el divendres i el dissabte”. De fet, des de principis de setmana començà a arribar “equips i periodistes” i “són cinc dies per a l’ocupació”. Moragrega va recordar que “el campionat té una projecció mundial”. De fet, l’assentament de seguidors repercuteix en els establiments que hi ha gairebé a 100 quilòmetres a la rodona.

Més informació: