El Cinctorrà pateix per superar al Benassal i segueix líder en solitari amb 9 punts

comarquesnord.cat . Cinctorres . diumenge, 30 de setembre de 2012 .

Victòria molt complicada per al C.E. Cinctorrà davant el Benassal en un partit trepidant, que el conjunt cinctorrà acabaria guanyant per 4 gols a 3. Un encontre amb moltes alternatives al marcador i molta emoció. El Benassal seria capaç de capgirar l’1 a 0 dels locals, situant-se 1-2 al marcador. A més, després del 2-2 el Benassal tornaria a avançar-se. Un gol d’Hicham a falta de 12 minuts situaria el 4-3 definitiu al marcador, resultat amb el que el Cinctorrà es consolida com a líder.

Partit molt disputat, bonic i emocionant amb dos bons equips que van lluitar tremendament pels 3 jocs que hi havia en joc al Pla de Mig Ull. Molt bona entrada per veure aquest enfrontament, en una vesprada en la que el públic va gaudir de moltes emocions, donades les alternatives al marcador i finalment, la victòria cinctorrana.

Als 20 minuts Delfín avançava amb una incorporació en una acció a baló parat, al conjunt de Cinctorres fent l’1 a 0. Els locals passarien a dominar la situació i crearien diferents ocasions per ampliar el seu avantatge. Poc a poc el Benassal començaria a dominar el joc i seria capaç de fer dos gols abans del descans. Al minut 35, l’empat a 1, en una jugada col·lectiva i al minut 40 el Benassal s’avançava amb l’1 a 2 amb un contraatac. Amb aquest resultat acabava la primera part.

A la segona i quan corria el minut 55, David Temprado marcava el 2-2 amb un remat de cap que es colava per l’escaire. Poc duraria l’alegria ja que al minut 62, el Benassal aprofitava una jugada de rebots dins de l’àrea per fer el 2-3.

El Cinctorrà, assumiria riscos defensius i passaria a una defensa de 3 per intentar tenir més presència en atac i poder remuntar el partit, cosa que aconseguiria a la recta final del partit. Al minut 70, Iván Roda transformaria un penal per posar el 3-3.

L’emoció seria màxima a les acaballes del partit i els dos conjunts tindrien les seues opcions. Al minut 78, Hicham marcava el 4-3 definitiu després d’un llançament de banda de Pau. Aquest gol seria el de la victòria per al Cinctorrà, encara que el Benassal gaudiria d’una clarissima ocasió al minut 88 que era desbaratada pel seu porter Christian.

Al final, victòria per al líder Cinctorrà. Tres victòries en tres partits que el situen com a líder en solitari amb 9 punts.

C.E. CINCTORRÀ -4- U.D. BENASSAL -3-
Alineació C.E. Cinctorrà: Christian, Rubén, Pau, Delfín, Albert Guardiola, Hicham, Alejandro, Sergi, Albert Ferrer, Mampel i Iván Roda. També van jugar Iván Marín, David, Guillermo i Rubén.
GOLS: 1-0 min. 20 Delfín; 1-1 min 35; 1-2 min. 40; 2-2 min. 55 David Temprado; 2-3 min. 62; 3-3 min. 70 Iván Roda (p.); 4-3 min. 78 Hicham.