El Morella guanya el primer partit de la temporada

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 30 de setembre de 2012 .

El Morella FC va obtenir el primer triomf de la temporada en un partit amb poc futbol i jugat amb total esportivitat davant l’Albocàsser. Després de l’episodi de pluges, la vesprada de diumenge va ser molt agradable i el camp estava en bon estat per a la disputa de l’encontre. L’afició morellana també respondria amb bona presència de públic. Tots dos conjunts estaven necessitats de victòria al no haver guanyat cap partit fins al moment.

La primera mitja hora va estar marcada per les imprecisions dels dos equips, encara que tant els locals, com els visitants, van disposar d’ocasions per avançar-se. Per part del Morella, Carles en tindria una de molt clar, i no va ser menys la d’un davanter de l’Albocàsser que es quedaria sols davant Dídac després d’una errada defensiva. El porter morellà salvaria amb una gran aturada l’oportunitat. Als 32 minuts s’obriria la llauna amb un potent xut d’Ibáñez des de dins de l’àrea al que el porter visitant no va poder aplegar. Un gol de bella factura del jove Cristian Ibáñez que està tenint un inici de campanya espectacular donant molt bones sensacions. Va ser el seu primer gol en partit oficial. Poc més passaria fins al descans, encara que es va veure amb més confiança als locals.

A la represa, el Morella faria dos canvis, entrant Josele i Serret, i buscant amb insistència el segon gol que donara tranquil·litat. Durant els primers minuts de la segona meitat es van notar les ganes, però no aplegava el 2-0. La incertesa al marcador va portar nerviosisme i l’Albocàsser amenaçaria vàries vegades l’avantatge morellà.

Quan restaven 18 minuts aplegaria la sentència en una jugada d’atac en la que Moles va ser tombat dins l’àrea. L’àrbitre no va dubtar i xiularia un penal que executaria Ángel enganyant al porter.

Seria el segon gol i a la postre definitiu. Els darrers minuts serien tranquils amb el Morella controlant la situació. Al final, primer triomf davant un Albocàsser al que se li va notar la falta de ritme que està demostrant a l’inici d’esta temporada. Els morellans aconseguien els seus primers tres punts, però també tenen molts aspectes a millorar de cara als propers partits. El següent serà al camp del Sant Mateu que està tenint un inici irregular.

MORELLA FC 2 – ALBOCÀSSER CF 0
MORELLA FC: Dídac, Carni (Bellvís, 78′), Puig, Pau, Monfort, Aicart (Josele, 45′), Ángel, Bonet, Carles (Serret, 45′), Ibáñez i Moles (Ximo, 73′).
ALBOCÀSSER CF: Pablo, Sergio, Escrig, Javier (Domínguez, 60′), Sanz, Tena, Aitor, Miguel, Ahmed (Mario, 77′), Pau Carceller i Rubén (Juan, 74′).
GOLS: 1-0 Ibáñez (32′) i Ángel de penal (72′).

. Fotogaleria: Morella-Albocàsser (30/09/2012)