El Vilafranca cau a La Jana per la mínima

comarquesnord.cat . La Jana . diumenge, 30 de setembre de 2012 .

El C.F. Vilafranca visitava a La Jana en partit corresponent a la jornada 3 de lliga en 2ª Regional. Un encontre que acabaria amb victòria local per 2-1, després de que els vilafranquins s’avançaren a la primera part i arribaren al descans amb avantatge. El Vilafranca va reclamar un possible penal al minut 85 que l’àrbitre no va xiular.

Els primers minuts de l’encontre van ser de domini de La Jana, però poc a poc, el Vilafranca va anar millorant i passaria a dominar la situació al centre del camp. Al minut 26, passada molt llarga d’Álex per a Alberto, que aconseguia superar al porter local i marcava el 0-1. Els locals no es descomposarien amb el gol vilafranquí i abans del descans disposarien de dues bones ocasions per empatar, però es trobarien amb un esplèndid Adrián, que les va desbaratar.

A la segona part els locals introduirien diversos canvis que els permetien fer-se amb el domini del centre del camp. Al minut 53 l’àrbitre xiularia un clar penal amb el que es locals empatarien (1-1). Poc després, al 56, La Jana marcaria el definitiu 2-1 en una acció de rebots. Els defenses vilafranquins no van poder allunyar el baló i en una desafortunada acció marcava La Jana.

A la recta final del partit, l’equip de La Jana s’arreplegaria defensivament buscant contraatacs per sentenciar. El Vilafranca ho intentaria sense massa convicció. Al minut 85 arribaria una jugada molt polèmica a l’àrea de La Jana. El Vilafranca reclamaria un penal, molt semblant al que va rebre en contra, encara que l’àrbitre no el va xiular.

Amb aquesta segona derrota consecutiva, el Vilafranca cau al lloc 11è amb 3 punts i la propera setmana rep la visita del Rossell al Camp del Serrito.

C.F. LA JANA -2- C.F. VILAFRANCA -1-
Alineació C.F. Vilafranca: Adrián Vicente, Álex, Miquel, Héctor, Carlos Pitarch, Javier, Pablo Tena, Andreu Vicente, Alberto, Román i Adrián Andrés. També van jugar Víctor, Pablo Prades, Andreu Roig i Blas.
GOLS: 0-1 min. 26 Alberto; 1-1 min. 53 (p.); 2-1 min. 56