Les Comissions Falleres de Picassent adoren a la marededéu de Vallivana

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 30 de setembre de 2012 .
Etiquetes: , ,

La Comissions Falleres de Picassent i la Junta Local, amb la seua presidenta, l’alcaldessa Concha Garcia, i el regidor de cultura, Jaume Sobrevela, han adorat aquest diumenge a la marededéu de Vallivana, a la Basílica Arxiprestal de Morella. La trobada és una activitat més de germanor entre ambdues localitats, que compartixen devoció per les mateixa Mare de Déu.

El municipi de Picassent ja va participar en les festes del Sexenni i, també farà el propi en la Rogativa de baixada de la marededéu a Vallivana, que tindrà lloc els dies 19 i 20 d’octubre. Cal recordar, que el passat any les comissions falleres ja van adorar a la Mare de Déu en sa casa habitual, el Santuari de Vallivana. En esta ocasió, la visita s’ha realitzat dins de les nou setmanes que la Patrona torna a Morella, cada sis anys, amb motiu de la celebració del Sexenni. A més d’estes activitats, Picassent també va participar en el centenari de la Coronació Canònica de la marededéu de Vallivana, que va tindre lloc en 2010, o en altres activitats anuals, com la Fira.

La regidora de cultura de l’Ajuntament de Morella, Maria Rallo, ha sigut l’encarregada de rebre i acompanyar els veïns de Picassent en el seu recorregut per Morella. Des de l’edifici consistorial, han partit cap a la Basílica Arxiprestal, despertant la curiositat de les persones que veien la desfilada. Al finalitzar l’adoració, els participants han tornat a baixar fins a l’ajuntament, on l’alcalde de la localitat, Rhamsés Ripollés, els ha agraït la visita.

Més informació: | |