138.670 euros per al tram La Torreta-Morella de la N-232, de les poques inversions als Ports dels Pressuposts 2013

comarquesnord.cat . Madrid . dilluns, 1 d'octubre de 2012 .
Etiquetes: , , ,

La primera valoració que es pot fer dels Pressupostos Generals de l’Estat 2013 per a la nostra comarca és bastant pessimista. Entre les inversions previstes, sols destaca el que es dedica a carreteres i de forma poc significativa. En concret, tot va a parar a la N-232 amb la inversió més destacada en el tram entre La Torreta i Morella amb una partida de 138.670 euros, que tampoc serveix per avançar massa en este tram de 7,5 quilòmetres.

Les altres són bàsicament per a conservació: 10.000 euros per al tram del Barranc de la Bota a La Torreta; 7.890 euros del Barranc de la Bota fins al final del Port de Querol euros i una partida destinada també a esta carretera Nacional al recorregut que indiquen en els comptes entre Alcanyís i Vinaròs amb tant sols 5.000 euros d’inversions previstes.

Per tant, pràcticament, els Pressupostos tornen a passar de llarg de la nostra comarca. Cap de les reivindicacions principals per als Ports ha estat escoltada de forma clara, destacant que no hi haurà inversió per al Parador de Turisme de Morella en un futur a curt termini.

Més informació: | | |