El col.lectiu Generació 64 ha escollit Cinctorres per al seu Octubre d’activitats

comarquesnord.cat . Cinctorres . dilluns, 1 d'octubre de 2012 .
Etiquetes: ,

L’octubre a Cinctorres està ple d’activitats. El col.lectiu Generació 64, àntics alumnes de la laboral de Xest, ja fa temps que s’ajunten per donar eixida a les seves inquietuts artístíques i de retrobament.

En aquest cas han escollit Cinctorres, d’on és un dels seus membres, el regidor de foment i participació ciutadana Andreu Blesa. Aquest cap de setmana quedaven obertes les exposicions de pintura i ceràmica que han instal.lat a la sala de l’oficina de Turisme.

Per altra banda, generación 64, proposa també una activitat cultural i participativa que trague l’artista que tots portem dintre. Es tracta de l’art als balcons, que la pluja va recomanar no instal.lar dissabte com estava previst.

Aquestos companys trien com escusa per ajuntar-se activitats que involucren a molta gent. Així també han programat un concurs de relats curts i un altre de fotografia. Tot tindrà la seva culminació el proper 20 d’octubre en una festa participativa on no faltaran ni els balls tradicionals, ni els recitals poetics, ni l’acompanyament musical.

Mentre arriba eixa festa, tots els que passeu per Cinctorres, podreu admirar les diferents pintures, fotografies o ceràmica, que alguns dels membres del col.lectiu han volgut exposar.

Més informació: |