L’ajuntament de Morella continuarà destinant el 0,7% a projectes solidaris

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 1 d'octubre de 2012 .
Etiquetes:

El passat divendres es va celebrar a Morella una nova sessió del Consell de Solidaritat. A la reunió va acudir l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ja que era la primera vegada que es reunia el Consell des de que ostenta el càrrec i va aprofitar l’ocasió per a presentar-se oficialment davant tots els membres.

El principal tema que es va tractar a la reunió van ser l’estudi de les bases que s’han de presentar durant les properes setmanes per a que les ONG’s puguen sol·licitar l’aportació econòmica que l’Ajuntament de Morella destina a causes solidàries. A la mateixa, també es van tractar algunes propostes que han presentat les ONG’s per a realitzar alguna activitat a Morella durant la tardor.

La regidora de benestar social, Malú Blasco destacava que “este Consell està molt viu i molt actiu ja que organitza activitats solidàries durant tot l’any” També explicava que “cal seguir apostant per la solidaritat perquè hi ha gent al tercer món que ho està passant molt malament i a pesar de la crisi, l’Ajuntament de Morella continuarà destinant el 0,7 % a projectes solidaris”.

Més informació: