Els centres CEDES de la Diputació permeten la consolidació de sis empreses a l’interior de Castelló

comarquesnord.cat . Castelló . dimarts, 2 d'octubre de 2012 .
Etiquetes: , , ,

La Junta de Govern de la Diputació de Castelló ha acordat concedir la utilització dels centres CEDES a set emprenedors que ja han consolidat la seva activitat empresarial en les instal·lacions provincials. D’aquesta manera, els beneficiaris podran seguir desenvolupant la seva activitat en els boxes que ofereixen els cinc centres, situats a Morella, Albocàsser, la Vall d’Alba, Lucena i Sogorb, amb l’única contraprestació del pagament d’un lloguer simbòlic.

Així, en el cas de Morella s’ha establert l’empresa de desenvolupament rural Els Clapisses que duu a terme projectes turístics, de benestar social i de posada en valor de productes autòctons a la comarca; una consulta de fisioteràpia a càrrec de la jove emprenedora Ana Belén Martí Amela, que també exerceix en el centre d’Albocàsser; i una delegació de la companyia capdavantera a Europa d’equipament tecnològic Thelis Unixdata.

Per la seva banda, a Albocàsser, a més de l’esmentada consulta de fisioteràpia, exerceix la seva activitat Jaume Adell, qui ofereix teràpies naturals i imparteix sessions de meditació i relaxació així com cursos de Reiki, de Taichí Chuan i Chi Kun. Finalment, el CEDES de la Vall d’Alba alberga a dos emprenedors més que ofereixen serveis d’arquitectura i de comunicació en les empreses Vicent Bertran Arquitecte i Bcdircom comunicació estratègica, respectivament.

El diputat de Promoció Econòmica, Vicent Sales, ha destacat que “com ja ens marquem en l’inici de legislatura un dels objectius prioritaris d’aquesta institució és estar al costat, ara més que mai, dels emprenedors, perquè són ells els qui aporten valor i riquesa als nostres territoris d’interior”.

Cal destacar que tots ells coincideixen que la possibilitat d’establir-se en els centres CEDES de la Diputació ha estat “fonamental a l’hora crear els seus negocis, a causa de l’estalvi important en els costos d’allotjament, el suport i assessorament per part dels tècnics de la institució provincial així com per la possibilitat de participar en jornades formatives”.

Més informació: | | |