Es subvencionen les línies de “dèbil trànsit” al transport públic, és a dir, totes les dels Ports

comarquesnord.cat . Els Ports . dimarts, 2 d'octubre de 2012 .
Etiquetes: ,

La Direcció General de Transports i Logística ha publicat les subvencions concedides a les empreses concessionàries de serveis regulars de transport públic de viatgers per carretera que discòrren per les àrees rurals de la Comunitat Valenciana i que mantenen línies de dèbil trànsit. Totes les línies que transcorren per la nostra comarca tenen eixa consideració.

Així a l’empresa Automóviles Altaba, s.l.per mantenir el servei en les rutes Olocau-Morella, Vilafranca-Morella, Sorita-Morella i Castellfort-Hostalet de la Cana, se li ha concedit una ajuda de 14.338 euros.

A Autos Mediterràneo S.A., se li ha aprovat una subvenció de 23.107 euros per deu trajectes d’aquestes característiques, entre d’ells Morella-Sant Mateu, Albocàsser-Sant Mateu o Catí-Vinaròs.

Altra comapanyia que treballa per la nostra comarca és la Hispano del Cid S.A. Aquesta porta una dotzena de rutes que ajunten els pobles del Maestrat, entre elles Vilafranca-Villafamés, Hostalet-Benassal, o Culla-Benassal. Per el manteniment d’aquestes línies se li ha concedit un ajut de 34.033 euros.

Més informació: |