La VII Ecofesta del Matarranya és dedicarà al reciclatge

comarquesnord.cat . Mont-roig . dimarts, 2 d'octubre de 2012 .
Etiquetes: , ,

El pròxim diumenge 7 d’octubre, Mont-roig acollirà la 7ena edició de la Ecofesta, la Festa del Medi Ambient que organitza tots els anys la Comarca del Matarranya, i que va dirigida a tots els xiquets del territori. En aquesta edició del 2012, la temàtica escollida des del Departament de Medi Ambient ha estat el reciclatge, i al llarg de tot el matí del diumenge hi hauran tot un grapat d’activitats orientades cap aquesta tasca. En concret, hi haurà fins a 11 tallers diferents, així com també els concursos de pintura i de relats.

Segons va apuntar la tècnica de Medi Ambient de la Comarca del Matarranya, Olga Ric, la “Ecofesta d’enguany estarà centrada en el reciclatge”. Ric va concretar que “la veritat és que al Matarranya es recicla molt, però encara ho podem fer més bé. I si els xiquets estan conscienciats en el reciclatge, estem segurs de que ajudaran a casa i ho acabarem de fer bé”. Per això, la Ecofesta de Mont-roig oferirà un ampli ventall de tallers molt divertits en els que els xiquets aprendran tots els secrets del reciclatge.

La Ecofesta farà la seua recepció amb la tradicional xocolatada, i a partir d’aquí “tindrem dos hores de tallers i també es farà una petita presentació amb vídeo per a entrar en matèria”, així com s’obsequiarà els assistents amb uns petits regals de Ecoembes i Ecovidrio. Entre les diverses activitats que oferirà la VII Ecofesta, aprendrem a plegar correctament les caixes de cartró, farem pins reciclats, imants de nevera que ens recordin com hem de reciclar, així com també aprofitarem el cartró per a fer espases o altres joguets com avions.

Al llarg d’aquesta VII Ecofesta tampoc faltaran els concursos de dibuix i de redacció, que enguany també es centraran en el món del reciclatge. Els guanyadors, com ja es va fer durant l’any passat, seran premiats amb excursions, experiències sobre el cavall o descobrir alguns esports d’aventura. Des del Departament de Medi Ambient s’anima als xiquets de la nostra comarca a participar en aquesta Ecofesta, una trobada que any rere any s’està consolidant com la Festa del Medi Ambient.

Més informació: | |