Els Ports acollirà el mes de juny l’arribada de la triatlon Peñiscola-Morella

comarquesnord.cat . Peníscola . dimecres, 3 d'octubre de 2012 .
Etiquetes:

Aquest dimecres s’ha presentat la 3TCS Tritan Triatlón Peñiscola-Morella. Esta prova tindrà lloc durant els dies 15 i 16 de juny de 2013, amb eixida a Peñíscola i arribada a Morella, i suposarà un important esdeveniment esportiu per a la Província de Castelló. A la presentació han acudit l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés i el Diputat provincial d’esports, Luís Martínez.

El triatló és una prova individual i de resistència que combina tres modalitats esportives. Els participants han de superar 1.900 metres de natació en mar obert, 90 quilòmetres de bicicleta i 21 quilòmetres de carrera. Esta competició comporta uns 6 mesos de preparació física ja que en l’actualitat es considera un dels esports més durs que existeixen.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés destacava que “per a Morella, l’organització d’un esdeveniment esportiu d’estes característiques sempre és una gran notícia ja que comporta la visita de molts de participants i acompanyants que podran gaudir del nostre patrimoni i dels nostres paisatges”. El primer edil també explicava que “Morella continua apostant per un turisme esportiu i de natura, aprofitant més i millor tots els recursos de gran valor existents en el nostre ampli territori”.

Cal recordar que des de l’ajuntament de Morella s’ha apostat fort pel turisme esportiu i de natura. Són molts els recursos existents al terme de Morella, un dels més grans de la Comunitat Valenciana. En l’actualitat, Morella compta amb una important red de senders i de rutes BTT. Este tipus d’esdeveniments també són molt importants de cara a la promoció de la ciutat, ja que la celebració d’esta prova comportarà la visita de centenars de participants i dels seus respectius acompanyants, que podran conèixer i gaudir del Patrimoni morellà i dels seus magnífics paisatges.

Més informació: