Francisco Esteve defensa el paper de les comarques i creu que “el més important és el veí del territori”

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . dimecres, 3 d'octubre de 2012 .
Etiquetes:

El president de la Comarca del Matarranya, Francisco Esteve, va acompanyar l’alcalde de Valderrobres, Carlos Boné, i Paula Bardavío, directora general d’Administració Local, en la presentació de les Jornades sobre la Competència Comarcal de l’Esport que es van celebrar el dimecres 3 d’octubre a la capital matarranyenca. I en aquest acte, el president del Consell Comarcal va defensar el paper de les comarques davant el debat de reordenació competencial de les administracions a l’Aragó.

En aquest sentit, Esteve va destacar que “l’esport és una de les competències i serveis de les comarques” i que “no crec que altres administracions pogueren arribar a aquests territoris” de la mateixa forma “que ho fan les comarques”. El president de la Comarca del Matarranya va remarcar “un compromís molt gran amb el territori” des d’aquestes administracions i va voler defensar “l’enorme treball” que es fa perquè l’esport arribi a tots els municipis del territori.

. Un treball col·lectiu

A la vegada, Francisco Esteve va destacar “el treball que s’està fent, en particular de la gent que treballa en les comarques”, un treball que a vegades “s’infravalora o inclús és discutida. I una de les coses principals és reconèixer l’esforç i tot el que suposen aquests serveis”. A banda d’això, el president del Consell Comarcal va defensar que “caldria començar una lluita en comú perquè els territoris que representem puguem fer aquests serveis”. Perquè “ara mateix no veig una altra forma d’arribar a aquests territoris”.

Finalment, el president del Consell Comarcal va remarcar que “hem de reflexionar entre totes les administracions” i “hem de veure des de cada administració què pot donar de cara al ciutadà”. Esteve va subratllar que “el més important és el veí del territori” i que “cal mirar quina administració pot oferir millor allò que el ciutadà exigeix”. Des de la Comarca, Esteve va apuntar que “amb les competències que tenim nosaltres i mitjançant les nostres possibilitats, estem intentant fer tot allò que el ciutadà ens demana”.

Més informació: