La Mata, Olocau, Portell, Ares i Castellfort es quedaran sense banc

comarquesnord.cat . Els Ports . dijous, 4 d'octubre de 2012 .
Etiquetes: ,

Castellfort, Ares del Maestrat, Portell, Olocau del Rei i La Mata, perdran les seves oficines bancàries. 
Si hi ha una caixa que sempre ha volgut tenir presencia en tots els pobles, encara que aquestos tingueren poqueta oblació, eixa ha estat Ruralcaixa , abans Caixa Rural. La reestructuració obligada per la situació actual, en caixes i bancs, provocarà el tancament de moltes oficines a tot arreu, i sens dubte també la pèrdua de llocs de treball.

Pel que fa a la nostra comarca Ruralcaixa intentarà mantenir servei directe en tots els pobles, però es veu obligada a prescindir de l’espai físic que suposen les oficines de Castellfort, Ares, Portell, Olocau del Rey i la Mata. En aquestes poblacions Ruralcaixa era l’única entitat bancaria en la que es comptava. Els serveis d’aquestes poblacions s’agruparan en les oficines més properes a aquestos municipis, es a dir les de Forcall, Cinctorres, Vilafranca i Morella. En aquest cas sembla que tampoc es prescindirà de llocs de treball.

Segons fons consultades per comarquesnord.cat, el canvi es produirà a meitat d’aquest mes d’octubre, un cop completada la reorganització i canvi de sistema operatiu.

Més informació: |