Les vaques a la N-232 provoquen un nou accident prop de Vallivana

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 5 d'octubre de 2012 .
Etiquetes: ,

La problemàtica d’animals a la carretera va tenir un nou incident a última hora de la vesprada del divendres en la N-232, en passar el Santuari de Vallivana direcció Morella. Un vehicle va xocar contra una vaca que passava per la carretera causant un accident que va deixar a l’animal malferit. Prèviament, molts conductors que van passar per aquell tram ja van albirar que havien vaques soltes per aquell punt. El vehicle, un petit 4×4, va quedar afectat en una de les seues parts laterals. Pel que s’apunta, el conductor no va patir cap lesió de consideració.

Van acudir fins al lloc dels fets membres de la Guàrdia Civil de Trànsit que van regular la circulació en un punt que compta amb molt trànsit de vehicles els divendres a la vesprada. Es tracta d’un dels moments en els quals moltes persones pugen cap a Morella o cap al nord per aquesta carretera nacional per a passar el cap de setmana, principalment estudiants que tornen a les seues cases després d’una setmana d’estudis. La vaca va quedar en un lateral de la via, per la qual cosa els vehicles que van passar per allí van poder comprovar els danys que li va produir el xoc.

El tram on es va produir aquest sinistre és un ‘punt negre’ quant a accidents d’aquest tipus. És habitual trobar vaques prop de la carretera, així com també moltes cabres envaeixen la via.

Més informació: |