La ‘santantonà’ de Forcall rep un dels premis de Radio Castellón

comarquesnord.cat . Castelló . dissabte, 6 d'octubre de 2012 .
Etiquetes: , ,

Forcall va rebre un dels guardons de la IX edició dels premis Radio Castellón-Cadena SER. Els membres del jurat van acordar que la Santantonà forcallana fóra la guanyadora de la categoria “Tradició i Festes”. Una representació de la localitat, encapçalada pel seu alcalde, Santiago Pérez, i per membres de la Santantonà, van ser els encarregats de rebre el premi i mostrar també una botarga al públic assistent. La gala de premis es va celebrar al Paranimf de la Universitat Jaume I de Castelló.

Radio Castellón–Cadena SER va implantar l’any 2004 els premis “Radio Castellón” amb l’objectiu de reconèixer públicament a les empreses radicades en l’àmbit territorial de Castelló, així com a diferents persones que per la seva labor professional i personal hagin ajudat al desenvolupament econòmic o social de la província. Radio Castellón adjudicarà una escultura commemorativa en l’acte de lliurament dels premis. L’acte comptaria amb les actuacions de Quequé, Joe Petrasky i Metal Cambra.

Després d’aconseguir la fita que el Sant Antoni de Forcall tinga la declaració de Bé d’Interés Cultural, ara l’objectiu estarà en treballar per a donar un pas més i que la festa més emblemàtica de Forcall puga ser Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat, com ha sigut recentment escollides les festes d’Algemesí.

Més informació: | |