La visita als malalts i la Rogativa de baixada de la Verge posaran punt i final a un 53 Sexenni d’èxit

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 6 d'octubre de 2012 .
Etiquetes:

Este dissabte ha tingut lloc a l’Ajuntament de Morella una nova reunió del Consell del 53 Sexenni. Durant la reunió, cada una de les parts partícips en la festa han fet les seues pròpies valoracions sobre la mateixa. En esta ocasió, també s’han tractat temes referents a la visita de la Mare de Déu als malalts, que tindrà lloc el proper diumenge 14 d’octubre, i sobre l’organització de la Rogativa del 20 i 21 d’octubre que tornarà a portar a la Mare de Déu fins al Santuari de Vallivana.

Durant la sessió, s’ha informat als assistents que el dia 19 d’octubre es celebrarà a la Basílica Arxiprestal, un concert de comiat en honor a la Mare de Déu. A la mateixa, també s’ha recordat que des de l’ajuntament s’està organitzant una exposició fotogràfica participativa sobre el 53 Sexenni. D’esta manera, es posa en coneixement de tots els membres per vore si poden aportar alguna idea o algun element, de manera que la mostra siga el més completa possible.

Fa unes setmanes, des de l’ajuntament ja es va valorar molt positivament el desenvolupament del 53 Sexenni de Morella, destacant l’èxit en l’organització, els serveis i la participació. Durant els dies del novenari, Morella va rebre desenes de milers de visitants. També es va voler agrair l’esforç dels veïns morellans pel treball realitzat durant tot l’any, així com als gremis, organitzadors i voluntaris.

Una volta finalitzat el Consell l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés destacava que “El 53 Sexenni de Morella ha estat tot un èxit. L’organització, la participació i la col·laboració per part de tots mostren tot allò del que som capaços i és la millor mostra com a poble”. Ripollés també comentava que “Este mes d’octubre anem a viure els últims actes d’este Sexenni, sent molt especials per a tots els morellans i morellanes”

Cal recordar que este Consell es va constituir a finals de l’any 2011, i s’ha anat reunint durant tot l’any per a tractar tots els aspectes organitzatius del 53 Sexenni. Este comitè, està format per 30 membres, entre els què estan representats els gremis, grups polítics, l’Església o l’Administració de Vallivana. També formen part d’ell, distintes àrees organitzatives com cultura, gestió econòmica i patrocinis, promoció turística, participació i voluntariat, tradicions, seguretat i comunicació i imatge.

Més informació: