Calaceit guanya per la mínima a Valdealgorfa (0-1) i suma tres jornades puntuant

comarquesnord.cat . Matarranya . diumenge, 7 d'octubre de 2012 .
Etiquetes:

El Calaceit va sumar aquest cap de setmana la segona victòria de la temporada fora de casa i la tercera jornada consecutiva en un partit travat i poc futbol. La victòria al camp del Valdealgorfa (0-1) va estar possible gràcies a un solitari gol de Álvaro al final de la primera part. Va ser gràcies a l’eixida d’un córner que va rematar molt bé Ionut però que va parar el porter local. El rebuig el va aprofitar el davanter del Calaceit per endur-se els 3 punts. Victòria importantíssima que no va amagar el poc futbol que es va viure en el terreny de joc. Van haver poques ocasions, i la pilota va estar més per l’aire que en jugades trenades pel terra. Encara així, el Calaceit va sumar 3 punts que el fan seguir mirant cap a dalt. Per contra, el Valdealgorfa segueix sense puntuar després d’haver-se disputat cinc jornades.

Segons va destacar David Insa, portaveu i membre de la Junta Directiva del Calaceit, “va ser un partit lluitat i que no va ser gens vistós. El Valdealgorfa no el vaig veure com marca la classificació i que s’hagi emportat moltes golejades. Té molta gent nova, que no coneixíem i un entrenador que treballa molt l’estratègia i a qui pot ser es va notar la falta d’experiència”. Insa va remarcar que “va ser un partit en tot a l’aire, sense control de la pilota, la pilota rebutjada i tot de qualsevol manera”. El gol va arribar gairebé al final de la primera part d’un córner i on al rebot va fer el gol Álvaro. Insa va afegir que “estem contents perquè ens hem trobat en altres partits que no et mereixies perdre i acabes perdent i aquí, encara que jugant mal, es guanya”. El portaveu del Calaceit va sentenciar que ara “arriba el partit contra el Pena-roja, empatat a punts i empatats a tot”.

Derbi interessant entre dos equips que estan empatats en la zona mitja de la taula i que poden tirar cap avant o cap enrere en funció del resultat del diumenge. Amb aquesta victòria, el Calaceit es manté a la 7ena posició empatat a punts amb el Pena-roja. Ara mateix, la distància amb els cuers és de 7 punts, que copen Torrecilla i Valdealgorfa.

Més informació: