El líder Cinctorrà no falla al camp de Les Coves

El C.E. Cinctorrà aconseguia aquest diumenge al Camp del Temple de Les Coves de Vinromà, la seua quarta victòria consecutiva de la temporada, refermant el seu lideratge indiscutible a la 2ª Regional amb 12 punts de 12 possibles. La victòria cinctorrana es completaria als darreres minuts de l’encontre, després de que el Vinromà empatara el 0-1 amb el que va acabar la primera part.

Primera part amb major domini del conjunt local, el Vinromà. Un domini que no es traduiria, ni molt menys, en massa ocasions de gol per a l’equip de Les Coves. El Cinctorrà controlava bé la situació i el seu porter Rubén va ser quasi un espectador.

El Cinctorrà, poc a poc es va anar llevant de damunt el domini local i disposaria de dues bones ocasions de gol. Un xut de David al travesser i un remat de Iván Roda que no va poder controlar bé el baló. Al minut 20 arribava el 0-1, marcat per Fran. La jugada vindria de l’eixida d’un còrner que Iván Roda rematava al travesser i en el rebot, Fran marcava a porta buïda. Amb el 0-1 acabava la primera part.

A la segona part, el Cinctorrà eixiria buscant el segon gol però es va trobar amb un Vinromà atrevit i que començaria a plantar-li cara. Al minut 60 arribaria l’empat en un xut des de fora de l’àrea sense perill aparent i que botaria defectuosament davant del porter Rubén, que no podria fer res per evitar el gol (1-1).

Però la reacció del Cinctorrà seria immediata. Al minut 65, jugada ràpida per l’esquerra per a que David remate al segon pal un centre xut i Carlos Ripollés remate de bolea i marque l’1 a 2.

Al 70, còrner que bota Dani i es pentinat al primer pal. Al segon, Carlos Ripollés a soles marca l’1 a 3 definitiu.

Als darrers 20 minuts el Cinctorrà defendria bé el resultat sense tenir massa problemes. El Vinromà ho intentaria i fins i tot el Cinctorrà disposaria d’alguna ocasió més. Al final victòria cinctorrana per 1 gol a 3 i lideratge en solitari amb 12 punts, a 4 del segon que és el Rossell.

El proper diumenge, a la jornada 5 de lliga el Cinctorrà rebrà la visita del Salsadella al Camp del Pla de Mig Ull.

C.D. VINROMÀ -1- C.E. CINCTORRÀ -3-

Alineació C.E. Cinctorrà: Rubén, Iván, Fran, Pau, Albert Guardiola, David, Mampel, Alejandro, Guillermo, Albert Ferrer i Iván Roda. També van jugar Dani Artola, Hicham i Carlos Ripollés.

GOLS: 0-1 min. 20 Fran; 1-1 min. 60; 1-2 min. 65 Carlos Ripollés;
1-3 min. 71 Carlos Ripollés.