El Massalió cau a Samper (2-1) i perd una ocasió d’or per a sumar els primers punts

comarquesnord.cat . Matarranya . diumenge, 7 d'octubre de 2012 .

El Massalió va caure aquest cap de setmana per la mínima (2-1) al camp del Samper de Calanda i després de quatre partits segueix sense sumar punts. Encara així, els jugadors del Matarranya van estar a les portes d’esgarrapar algun punt i traure un resultat positiu en l’última jornada. Va faltar, però, fortuna de cara a gol. L’equip entrenat per Moisés Royo va tocar la pilota, va trenar jugades i va tindre més ocasions que el rival. Però van faltar els últims detalls, que li impediren sumar mínim un empat. Els locals van ser els primers en trencar l’empat (1-0) a la primera part, encara que el Massalió no va afluixar i va obtindre el premi en el minut 37 gràcies a un penal que va materialitzar José Mari. En canvi el Samper va posar-se de nou per davant quan només havien passat dos minuts de l’empat (2-1). El Massalió tenia 50 minuts per donar-li la volta al marcador. L’equip va marxar al temps de descans conscient de que podia remuntar. I va eixir a per totes. Els del Matarranya van jugar 45 intensos minuts generant molt de perill. Les ocasions van estar allí, però va faltar la punteta. Al final, derrota per la mínima que demostra la bona evolució que està fent l’equip i com, poc a poc, s’assenta millor al camp.

Segons va apuntar l’entrenador del Massalió, Moisés Royo, “va ser un partit molt ajustat on els dos equips vam tindre oportunitats. En els últims minuts vam embotellar el rival a la porteria, però no va poder ser”. Royo va defensar que “el segon gol ens va fer molt de mal. Va arribar massa ràpid”. Encara així, i poc a poc, “vam començar a jugar. Vam tindre més ocasions, encara que al final no va poder ser”. L’entrenador del Massalió va reconèixer que “ara hem de calar gols de jugada” i que “cal tindre una mica més de sort. Els davanters arriben, el mig del camp arriba a dalt, i igual ens falta un pèl més de motivació o un poc més de sort”. Tot i això, Royo va apuntar que “l’equip segueix amb la moral ben alta. Cal seguir endavant, i es van veure coses que ens diuen que es podia guanyar i que es podien traure coses molt positives”. Encara així, Royo va recordar que “si no es fan gols, no es pot guanyar”.

De cara al pròxim dissabte 13 d’octubre, el Massalió tornarà a jugar a casa. Ho farà contra el Chiprana, equip que ara mateix ocupa la 5ena posició amb 6 punts després de jugar 4 partits, els mateixos que el Massalió. Els del Matarranya intentaran sumar els primers punts d’aquesta temporada.