Manero fa dos dianes i el Cretense es manté colíder de grup guanyant a Alcorisa

comarquesnord.cat . Matarranya . diumenge, 7 d'octubre de 2012 .

El Polideportivo Cretense ha tornat amb les piles carregades després de la setmana de vacances i va guanyar amb certa comoditat l’Alcorisa (2-0) en el partit de la Jornada 5. Els de Queretes van dominar el partit, van tindre ocasions clares de gol i Sergi Manero va recuperar l’olfacte golejador després de sumar contra Alcorisa les dos primeres d’aquesta temporada. Victòria del Cretense davant un rival que ha tingut un calendari molt dur aquest inici de temporada i que en cap moment va generar perill a la porteria defensava per Nacho. El primer gol va arribar al minut 30 de la primera part, encara que el Polideportivo Cretense ja havia disposat d’ocasions per a encarrilar el partit. Amb aquest resultat (1-0) es va arribar al descans, encara que la tranquil·litat va arribar al minut 62, quan novament Sergi Manero va posar el (2-0) i la sentència en el marcador. Partit treballat i nova victòria d’un equip que ja suma 4 victòries en 5 partits i que porta un bon ritme de competició.

Segons va apuntar l’entrenador del Polideportivo Cretense, Alfredo Fuster, “sabíem que l’Alcorisa aquests dos últims anys tenia un equip dur i fort i que calia jugar amb moltes ganes. No ens van entrar les ocasions que vam tindre”. De fet, “el resultat es va quedar una mica curt” pel que es va veure al camp, “i fins que no es va marcar el primer gol, no es va jugar tranquil”. Al minut 17 de la segona part va arribar el segon gol (2-0) i això va donar tranquil·litat absoluta. Fuster va destacar que “la lliga continua molt ajustada, i si perds un partit i guanyen els perseguidors, te tornen a enganxar”. L’entrenador del Polideportivo Cretense va reconèixer que “aquest cap de setmana és molt important”. El Calanda i el Cretense estan a dalt de la classificació empatats a 12 punts, i Fuster va dir que “hi ha molta igualtat. Però el camp de Calanda és molt gran, de gespa artificial i ells tenen assumides les mesures del camp”. Serà un partit en el que “tocarà córrer molt i caldrà jugar amb les línies molt juntes”. Com a handicap estan “les festes de Queretes”, encara que també són festes a Calanda aquest cap de setmana.

Amb aquesta victòria, el Polideportivo Cretense es manté com a colíder de grup amb 12 punts de 15 possibles. Darrere ha quedat el Valderrobres, que té un partit menys degut a la suspensió de l’enfrontament contra el Torrecilla per indisposició de l’àrbitre. El partit contra el Calanda, clau per a continuar lluitant pel liderat.