Primera victòria a domicili amb molta solvència

comarquesnord.cat . Sant Mateu . diumenge, 7 d'octubre de 2012 .

El Morella obtindria el primer triomf de la temporada a domicili en un camp molt complicat com el del Sant Mateu. El terreny de joc presentava algunes irregularitats i això es notaria al llarg del partit. Els morellans venien de guanyar a l’Albocàsser, mentre que els locals venien de caure per golejada a l’Alcora. Entre les notes destacades va estar l’alta presència de seguidors morellans a les grades.

L’inici seria perfecte per al Morella. Als dos minuts, Moles, en una jugada personal, obriria la llauna, jugador que seria un dels més destacats del conjunt. Era el 0-1, estant els morellans molt ben posicionats al camp i controlant la situació. Entre el minut 12 i 16 aplegaria la sentència de forma curiosa, ja que els gols van ser calcats. Carni es convertiria en bigolejador aprofitant dues faltes molt llunyanes en les que era molt complicat causar perill. La primera estava escorada a la banda esquerra. Xutaria de cara a porta, botant la pilota en el terreny de joc irregular i el porter l’encaixaria dins. El segon gol, seria en una falta més centrada, prop del cercle central, en la que el defensa forcallà del Morella va buscar amb intel·ligència de nou el bot en l’àrea menuda. Ho aconseguiria i de nou el porter, en poca fortuna, no podria aturar la pilota. Era una situació idònia per als morellans amb un 0-3 en poc més de 15 minuts. Al contrari que en altres ocasions en les que el resultat es posava molt favorable i de forma quasi increïble, el Morella es deixava remuntar, en este partit es va aguantar bastant bé.

El Sant Mateu apretaria per moments, però Dídac va estar magistral en les seues aturades. Es va mostrar solvència per mantenir el resultat i així s’aplegaria al descans. El que no es van crear per part de l’equip dels Ports van ser ocasions de perill. Destacaria que molts jugadors visitants van veure targeta groga.

A la segona meitat, durant una bona part del període, pràcticament no va haver-hi accions perilloses per part dels dos equips. L’àrbitre continuaria desquiciant a tots dos conjunts, carregant encara més de targetes als morellans. Als 74 minuts fins i tot expulsaria a l’entrenador, Diego Boix, que no va fer res com per a rebre l’ordre del col·legiat a marxar de la banqueta. Van haver-hi nervis per a no encaixar gol, però el Sant Mateu seria capaç de fer-lo als 78 minuts. Lluny de que la tensió s’apoderara del Morella, es van saber controlar els darrers minuts i, fins i tot, va estar més prop el quart gol que una possible remuntada local. Amb 1-3 s’aplegaria al fina, aconseguint tres punts molt importants en un camp tant complicat com el de Sant Mateu.

Amb este triomf, el Morella és tercer classificat en quatre jornades de competició. El proper partit serà davant el Torreblanca.

SANT MATEU 1 – MORELLA FC 3

MORELLA FC: Dídac, Carni, Puig, Pau, Monfort, Héctor, Ángel, Bonet, Carles, Ibáñez i Moles.

GOLS: 0-1 Moles (2′); 0-2 Carni (12′); 0-3 Carni (16′) i 1-3 (78′).