La Comarca i les associacions de jóvens i de jubilats firmen convenis valorats en 13.000 euros

comarquesnord.cat . Matarranya . dijous, 11 d'octubre de 2012 .
Etiquetes: ,

La Comarca del Matarranya ha firmat convenis de col·laboració amb un total de 18 associacions de gent gran i jóvens del territori i que treballen socialment en diversos municipis. Concretament, aquests convenis se van firmar amb 15 associacions de jubilats, com també amb la Federació de Pensionistes del Matarranya, i amb 3 entitats de jóvens de la comarca.

La inversió total de l’entitat comarcal en ajudes a aquestes associacions representa un total de 13.000 euros. De tots aquests, 9.000 euros han estat destinats al treball que fan les associacions de jubilats, mentre que uns altres 1.000 euros són per a la Federació de Pensionistes del Matarranya i els 3.000 euros restants es destinen a les tres associacions de jóvens que han firmat convenis.

Segons va explicar Eva Antolín, responsable del Área d’Acció Social de la Comarca del Matarranya, “aquestes ajudes són molt importants, ja que permeten que totes les entitats de jubilats dels nostres pobles siguin fent activitats i continuïn en funcionament”. Eva Antolín va afegir que “en el cas dels jóvens també és important aquesta ajuda. És més. Des de la Comarca sempre els animem a que organitzin activitats i participin en tot allò que es fa al territori”.

Més informació: |