Morella ja està preparada per a viure el seu primer Oktoberfest

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 11 d'octubre de 2012 .
Etiquetes:

Morella celebra este divendres, 12 d’octubre, el primer festival Oktoberfest. El cartell d’este esdeveniment combina distints grups de moda amb elements típics d’esta celebració alemanya, com les cerveses d’importació d’este país o les salsitxes. Esta nit de festa es tornarà a organitzar amb la fórmula de col·laboració público-privada.

L’Oktoberfest també permetrà disfrutar de grups de moda que estan triomfant en el panorama musical, com D.A.O., amb el seu nou disc “…Cero” i un tribut a Extremoduro i la Kinki Band. En total, més de sis hores de música en directe, a més d’una batucada pels carrers de Morella i una discomòbil de fi de festa.

L’edil de festes, Amadeu Bordàs, destaca que “la col·laboració público-privada és una fórmula eficient i necessària per a poder comptar en Morella amb este tipus de festival”. Cal assenyalar que esta forma de cooperació va començar a realitzar-se el passat any i, gràcies a la inversió dels empresaris, han actuat en la localitat grups com la Pegatina, Manel, Tom Bombadil o Bongo Botrako. La fórmula consistix en què el consistori morellà cedix l’Espai Firal i és la iniciativa privada la que assumix els costos de l’actuació. El regidor afirma que “les festes que s’han organitzat amb esta fórmula de col·laboració han sigut un gran èxit i han comptat amb una important afluència de públic, tant de Morella i la comarca com de fora d’ella”.

Més informació: