20 joves de Morella ja s’han implicat en l’Aplec

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 13 d'octubre de 2012 .
Etiquetes:

El 35è Aplec dels Ports que l’any que ve es portarà a terme a Morella va agafant forma. Este dissabte es va convocar a tots els interessats en tirar endavant la festa comarcal per excel·lència per anar conformant l’aspecte organitzatiu. La resposta va ser molt alta amb prop de 50 persones que es van reunir a la Casa Ciurana de la localitat. Una representació dels membres de la Comissió de l’Aplec del 2005 van explicar els detalls de com es planifica un esdeveniment d’este tipus.

El públic assistent va seguir en atenció les paraules i en molts de cassos van ser convençuts per formar part de la Comissió de l’Aplec 2013. Uns 20 joves ja han mostrat la seua predisposició a estar per davant en l’organització, així com alguns dels que van estar al 2005. La valoració va ser molt positiva esperant que es puga repetir o millorar l’èxit de fa set anys.

Per tal de repassar el que es va viure, a més de les explicacions d’algunes de les persones que van estar a la Comissió, es va mostrar la memòria de l’Aplec 2005, una publicació on es conten tots els detalls per a fer este esdeveniment. Al portar un mes de retràs, ja s’ha convocat una nova trobada el proper divendres per la nit a l’ajuntament de Morella amb els que ja s’han apuntat a la Comissió, tant per al 2013 com els que van estar al 2005, així com nova gent que puga estar interessada en organitzar l’Aplec.

Entre les notes destacades, està que gent de Portell que tenia ganes de portar endavant l’Aplec a la seua localitat i que finalment no es durà a terme per la votació dels veïns en referèndum, podrien formar part de la Comissió del de Morella. Una organització que porta molta feina, però que va deixar grans rècords al ser un Aplec molt ben desenvolupat i un capítol important per a la vida dels de la Comissió 2005. Entre els objectius a curt-mitjà termini de la nova Comissió estarà l’elaboració de la loteria, planificar pro-aplecs o buscar la imatge de la festa, així com el lema, entre d’altres coses que fan falta per impulsar l’Aplec dels Ports.

Més informació: