Calaceit domina i guanya per mèrits al Pena-roja en l’últim derbi matarranyenc (3-1)

comarquesnord.cat . Matarranya . diumenge, 14 d'octubre de 2012 .
Etiquetes: ,

Calaceit va albergar aquest cap de setmana l’últim derbi del grup 4-1 de la 1ª Regional. Un partit que s’esperava emocionant, ja que tant Calaceit com Pena-roja arribaven a la jornada 6 empatats a punts i sumant els 7 punts contra els mateixos rivals. Però el partit va tindre poca història. El Calaceit va dominar tota la primera part, va ser molt millor i es va emportar 3 punts de forma més que justa (3-1). Els locals es van posar a la mitja part en un clar (2-0), encara que el resultat hagués pogut ser més gran si els davanters locals hagueren estat més encertats. Poca ofensiva la del Pena-roja, que tenia les línies molt trencades i només va tindre una ocasió de perill en els primers 45 minuts. La segona part va canviar significativament, amb un Pena-roja que buscava l’heroica però que no va trobar. Va tindre més ocasions, va estirar el camp, buscant reduir distàncies prompte. Però no va poder ser. El Calaceit va seguir a un ritme seriós i fins i tot es va posar (3-0). El Pena-roja només va marcar el gol de l’honor al final del partit.

. La versió del Calaceit

Segons va apuntar el portaveu i membre de la Junta Directiva del Calaceit, David Insa, “va ser una victòria important perquè era un derbi i perquè passem un altre rival. Va ser un partit molt seriós per part de les dos esquadres i que va començar amb una mica de dubtes. Però poc a poc va tocar més la pilota el Calaceit i va acabar dominant”. Insa va concretar que “ja havíem avisat en algunes accions abans del primer gol. I a partir d’aquí ja va anar tot una mica millor”. El portaveu del Calaceit va afegir que a la segona part el Pena-roja “va eixir amb més ganes i més cor que cap a vegades, però va marcar primer el Calaceit (3-0)”. Insa va valorar la seguida de resultats, perquè el Calaceit “cada cop se’l veu més seriós”. Encara així, “hi ha moltes coses que pulir, però s’estan fent les coses molt bé”. Els de la capital cultural del Matarranya volen consolidar aquesta bona ratxa al camp del Calanda, partit que el mateix Insa va reconèixer que no serà gens fàcil.

Amb aquesta nova victòria, el Calaceit suma 10 punts (que ha aconseguit en les quatre últimes jornades) i es situa en 5ena posició empatat a punts amb el Valderrobres. De cara a la pròxima jornada, el Calaceit visitarà al líder, un Calanda que a hores d’ara no sap què és perdre al seu estadi.

. La versió de Pena-roja

Segons va apuntar el primer entrenador del Pena-roja, José de Laris, “cal felicitar al Calaceit perquè va fer un excel·lent partit. Natres, en canvi, encara no hem eixit al camp. Vam fer un partit horrorós”. Laris va concretar que la primera part “va ser un domini total del Calaceit. Vam acabar (2-0) però el resultat hagués pogut ser més gran”. Segons el tècnic pena-rogí, “els primers 20 minuts els vam aguantar bé, però amb el primer gol vam abaixar els braços. No confiem en natres mateixos i quan ens fan un gol ens veiem incapaços de remuntar”. A més, José de Laris va reconèixer que “el Calaceit va estar bé i el rival em va agradar”, afegint també que “les coses no seran fàcils. Ara portem tres derrotes consecutives i ens venen tres rivals molt complicats. Si no estem concentrats al cent per cent, no sé què passarà”. Per contra, Laris va defensar que “portem dos setmanes entrenant molt bé, fent unes coses impressionants, però després no es plasmen al camp”.

Amb esta derrota, el Pena-roja baixa una posició i es situa amb 7 punts al 7è lloc, i es posa a 2 punts per sota del Castellseràs, que és el rival més pròxim. El pròxim partit jugarà contra el colíder, un Teruel que suma 5 victòries consecutives i que només ha cedit una derrota contra el Cretense en la jornada 1.

. Fotogaleria . Calaceit-Pena-roja (14/10/2012)

Més informació: |