El Vilafranca torna a perdre fora de casa

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 14 d'octubre de 2012 .

El Vilafranca tornava a perdre en la seua visita al Camp Municipal ‘Santa Ana’ de Catí, on s’enfrontaria amb el Vilar de Canes. L’any passat, l’equip local també s’imposava per 2-1. En aquesta oportunitat l’encontre venia marcat pel fet de que el Vilar de Canes es trobava com a cuer amb 0 punts i el Vilafranca venia d’empatar al Serrito amb el Rossell. Un gol a la primera part i l’expulsió de Jesús Pitarch marcarien el desenvolupament del partit.

A la primera part, molta lluita al centre del camp, però amb joc de poca qualitat. Als dos conjunts els costava moltissim arribar a la porteria contrària. Els locals marcarien el primer gol, després d’una pèrdua a la zona defensiva del Vilafranca. Corria el minut 32 i el Vilar de Canes marcava l’1 a 0. Poc després, l’àrbitre del partit expulsava amb targeta roja directa a Jesús Pitarch per dir “que burrada”. Edo va tindre una ocasió molt clara per a marcar abans del descans.

A la segona part, el Vilafranca seria superior al rival, però no aconseguiria materialitzar cap de les seues ocasions, davant d’un Vilar de Canes que es defensava amb ordre i buscava balons llargs. A 12 minuts per al final, el Vilar de Canes marcava el 2-0 amb el qual es sentenciava totalment l’encontre.

Amb aquesta derrota el Vilafranca ocupa el lloc 10 de la classificació amb 4 punts i el proper diumenge rebrà la visita al Serrito del C.E. Cinctorrà, líder indiscutible de la 2ª Regional Grup 1.

C.F.VILLAR CANES -2- C.F. VILAFRANCA -0-

Alineació C.F. Vilafranca: Adrián Vicente, Blas, Alex, Adrián Fabregat, Miquel, Andreu Vicente, Héctor, Pablo Tena, Alberto, Edo i Jesús Pitarch. També van jugar Andreu Roig i Pablo Prades.

GOLS: 1-0 min. 32; 2-0 min. 78;