Un solitari gol al minut 85 deixa el Massalió sense els primers punts de la temporada

comarquesnord.cat . Matarranya . diumenge, 14 d'octubre de 2012 .

El Massalió va estar a les portes de sumar el primer punt d’aquesta temporada durant el partit de la jornada 6. Però un solitari gol en el minut 85 del Chiprana (0-1) va entelar la il·lusió d’una afició i un equip entregat. El Massalió va tindre dos bones ocasions per a avançar-se en el marcador. En la primera d’elles, els davanters es van trobar davant d’un encertat porter. En la segona, els jugadors locals no van estar afortunats. Per contra, i en una errada local, va arribar l’únic gol del partit que va impedir el Massalió sumar els primers punts de la temporada. Mala sort per a un equip que va intentar fer futbol en un camp condicionat per les precipitacions de meitat setmana. Va ser un partit amb moltes pilotes aèries i poc futbol pel terra, situació que no va ajudar gens l’equip entrenat per Moisés Royo. Una vegada més, una afició de 10 entregada pel seu Massalió va animar al llarg de tot el partit. De cara a la pròxima jornada, el Massalió viatjarà a Nonasp, un equip que tot i tindre 3 punts, encara no ha guanyat cap partit aquesta temporada. Partit, per tant, de dos equips amb necessitat de guanyar.

Segons va destacar l’entrenador del Massalió, Moisés Royo, “vam tindre mala sort. Ja ens vèiem amb un punt a la classificació. Però amb el gol a falta de 7 minuts del final no vam saber reaccionar”. Segons Moi, va ser “un partit molt seriós per part del Massalió i on no es van perdre les posicions”. Encara així, “no es podia jugar al futbol. Va ser un partit de molta pilotada. Hi havia fang, havia plogut i no es podia tocar la pilota”. Moi va remarcar que “es veia vindre que qui fes el primer gol s’emportaria el partit”. I així va ser. L’entrenador del Massalió va apuntar que “el Chiprana té molt bon equip, però el Massalió no es va arrugar gens i vam estar damunt d’ells”. En relació al pròxim partit, Moisés Royo va destacar que el Nonasp “són més o menys com natres i anirem a fer un bon futbol i a puntuar. Nonasp té un camp gran i a natres ens agrada tocar la pilota”. Per això, “intentarem anar a per totes”.

Amb aquesta derrota, el Massalió es manté últim classificat del grup 4-2 de la Primera Regional amb 0 punts. El pròxim rival, el Nonasp, és el penúltim classificat amb 3 punts sumats en 3 empats. Per tant, partit de necessitats entre dos rivals que intentaran sumar la primera victòria de la temporada.

. Fotogaleria . Massalió-Chiprana (14/12/2012)