El Centre de Dia de Morella inicia la campanya dels tallers de la memòria

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 15 d'octubre de 2012 .
Etiquetes:

Aquest dimarts s’inicia la campanya dels tallers de la memòria en el Centre de Dia de Morella. Esta iniciativa, que es durà a terme fins al mes de juny, és un nou servei que ha posat en marxa l’Ajuntament de Morella junt en la direcció del Centre de Dia.

En un principi, s’han establert dos torns durant els matins dels dimarts però si es veu que hi ha més gent interessada s’ampliarà un altre per la vesprada. Els tallers es realitzaran en el mateix Centre de Dia i seran impartits per la psicòloga del Centre, Teresa Albert Cucala.

La regidora de Benestar Social, Malú Blasco destaca que “Esta és una iniciativa molt important perquè està demostrat que treballar la memòria és de gran ajuda per a prevenir malalties com l’Alzheimer”. Blasco també explicava que “estos tallers sempre tenen una gran resposta a la nostra localitat, ja que són molts els veïns i veïnes que participen en els mateixos”. A més, la regidora recorda que “Des de l’Ajuntament de Morella s’està fent un gran esforç per a mantenir i ampliar estos serveis ja que la Generalitat continua sense pagar”.

Cal recordar que des de l’Ajuntament de Morella s’ha apostat fort per el Centre de Dia durant esta nova temporada mantenint serveis que van tindre un gran èxit el passat any, com el menjador social o el de fisioteràpia, ampliant els mateixos amb nous serveis i sobreposant-se al deute que manté la Generalitat amb el centre.

Més informació: