Alfredo Querol abandonarà l’alcaldia de La Todolella abans de final d’any

comarquesnord.cat . La Todolella . dimarts, 16 d'octubre de 2012 .
Etiquetes:

L’alcalde de la Todolella, Alfredo Querol, abandonarà el seu càrrec abans de finals d’any. Així ho assegura este dimarts el Periódico Mediterráneo. A la informació s’indica que no ha fixat quan es faria efectiva la seua renúncia, però si s’apunta la primera quinzena de desembre com a probable moment del seu comiat. El primer edil assenyala que la seua marxa es deu a “motius personals i de treball” i destaca que ja porta molt de temps.

Quant al seu successor, no va voler desvetllar el seu nom, però va assenyalar que es tracta d’un xic jove que té “interès i ganes” i que estava en la llista electoral municipal del Partit Popular. La decisió de Querol serà comunicada a la resta de la corporació en el pròxim ple, amb data encara per determinar. Els tres candidats a ser alcalde serien els membres que van acompanyar a Querol en les passades llistes electorals del PP a La Todolella: José Ángel Cerdan, Claudio Guardiola o Óscar Armengot.

L’encara alcalde és la primera autoritat del municipi des de l’any 1999 de manera ininterrompuda, per la qual cosa ja es troba en la seua quarta legislatura com un dels referents del Partit Popular als Ports. A més, va ser un dels impulsors de l’abandonament dels pobles del Partit Popular de la Mancomunitat dels Ports per a crear el seu propi ens comarcal. La Todolella es va aliar amb Portell, Castellfort, Ares del Maestrat, Sorita, Palanques i Herbers. En la notícia del rotatiu provincial també es recorda un dels moments més durs als quals ha hagut de fer front Alfredo Querol com a alcalde. Va ser quan al febrer de 2005 18 persones van morir en l’alberg de Sant Cristòfol de la localitat per inhalació de gas a causa de la mala combustió d’una estufa.

A pesar d’haver anunciat que deixa el càrrec, Alfredo Querol continuaria com a membre de la corporació local.

Més informació: