Un accident a la corba del mas Colomer es salda amb ferides de consideració per al conductor

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 16 d'octubre de 2012 .
Etiquetes: ,

La vesprada-nit del dilluns es va produir un accident en la N-232, a l’altura de la masia Colomer, en una corba coneguda amb el mateix nom. Un ciutadà marroquí va perdre el control de la furgoneta que conduïa i, després de pegar diverses voltes de campana, va descendir per dos bancals. El vehicle va quedar cap per avall.

Les ferides van ser de consideració per al conductor, domiciliat a Castelló, que viatjava en direcció a Vinaròs. En un primer moment, s’apuntava que la hipòtesi principal va ser un excés de velocitat, donat les característiques d’aquest tram de la nacional, donat que es tracta d’un punt complicat del vial, en agafar una baixada i diverses corbes pronunciades.

No és el primer succés que es produeix en aquest tram. Serveis sanitaris, Guàrdia Civil i Bombers voluntaris van actuar en l’incident. Com es pot comprovar en la imatge, el vehicle va quedar en molt mal estat. La furgoneta encara estava este dimarts encara en el punt on va quedar cap per avall. La Guàrdia Civil de Trànsit també ha estat este dimarts en el lloc dels fets.

Més informació: |