Es presenta un gran centre comercial on-line

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 17 d'octubre de 2012 .
Etiquetes: ,

La Diputació de Castelló ha tancat un conveni de col·laboració amb la Cambra de Comerç mitjançant el qual s’ha creat un gran centre comercial on-line. Un centre del qual poden formar part qualsevol dels comerços de la comarca dels Ports. El centre CEDES de Morella ha acollit la presentació d’este gran portal comercial, per tal que els empresaris de la zona puguen oferir els seus productes també per internet.

Cada vegada són més els qui opten per comprar per Internet. Fa un temps, era habitual tan sols la compra de bitllets d’avió o de tren, però ara els cibernautes ja compren qualsevol producte o servei. La compra on-line no té fronteres.

En esta primera presa de contacte, els empresaris de la comarca han pogut conèixer la existència i el funcionament d’este centre comercial virtual. Els dies 5, 6 i 7 de novembre, també al CEDEs, es portarà a terme un curs de formació al voltant de l’ús i aprofitament d’este nou servei.

El futur de la venda de productes i serveis està en la xarxa. Ara, amb el portal www.empresascastellón.com s’intenta obrir les portes al cibermón als comerciants de la nostra zona.

Més informació: |