L’Ajuntament de Morella manifesta la seua solidaritat amb als alumnes i professors de l’Escola Taller dels Ports

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 18 d'octubre de 2012 .
Etiquetes:

Mitjançant despatx extraordinari, el Grup Municipal socialista de l’Ajuntament de Morella va presentar al plenari d’ahir a la tarde, una moció per a mostrar la solidaritat amb els alumnes i professors de l’Escola Taller de la Mancomunitat dels Ports.

La moció, aprovada per unanimitat, manifesta la solidaritat de l’Ajuntament de Morella amb tots els membres de l’Escola Taller i l’adhesió del consistori a les mobilitzacions i protestes que puguen produir-se al respecte. En la mateixa, també s’acorda a instar al Consell del Govern Autonòmic a que, amb caràcter d’urgència, afronte el pagament del deute existent amb este ens.

Cal recordar que el deute que la Generalitat Valenciana manté amb esta entitat ascendeix a més de 320.000 euros, una situació que ofega este projecte impulsat des de la Mancomunitat Comarcal per tal d’obrir expectatives de futur i de desenvolupament econòmic al nostre territori.

Davant esta situació límit, els alumnes i professors de l’Escola Taller de la Mancomunitat dels Ports, que a més de no cobrar estan sufragant les despeses diàries de desplaçament, han decidit iniciar mobilitzacions i protestes i han anunciat que es tancaran de forma indefinida en la seu d’esta entitat fins que es resolga el deute per part de la Generalitat.
L’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés explicava que “La ineficàcia de la Generalitat Valenciana està portant a situacions límit a moltes persones”. Segons Ripollés ”No s’hauria de denigrar així l’educació i la formació. Esta nefasta gestió, perjudica un projecte tant important com és este per als alumnes i professors i la Comarca dels Ports”.

Més informació: