Moliner inaugura la zona esportiva de La Todolella

comarquesnord.cat . La Todolella . dijous, 18 d'octubre de 2012 .
Etiquetes: , ,

La Todolella ha vist inaugurades les instal·lacions esportives de la localitat. El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha sigut l’encarregat d’inaugurar tant la piscina coberta com la resta de zones d’esport. A començaments de maig, les instal·lacions es posaven en funcionament, després d’haver-se efectuat un obra finançada amb càrrec al Pla d’Esports de la Diputació de Castelló. El pressupost final ha sigut de 600.000 euros, finançats a parts iguals entre la Generalitat Valenciana, la Diputació i l’Ajuntament de la Todolella. Javier Moliner afirma que este tipus d’inversions poden ser molt profitoses i atreure gent de molts llocs.

El projecte ha consistit en l’ampliació de la piscina existent a la localitat, dotant-la d’un sistema de climatització mitjançant panells solars i una coberta telescòpica motoritzada que permet la seua apertura i tancament depenent de les condicions meteorològiques. A més, també s’ha inclòs la construcció d’una cafeteria i d’una pista de pàdel. Una obra reclamada que que finalment és una realitat.

Les autoritats no sols han visitat les instal·lacions esportives. També s’han animat amb la pràctica dels esports. A més del president de la Diputació, a l’acte d’inauguració han assistit el diputat d’esports, Luís Martínez, i el director general autonòmic d’Esports, Mateo Castellá.

Més informació: | |