Moles, Josema i Jordi són baixa del Morella, que visita el complicat Alcalà aquest cap de setmana de rogativa

comarquesnord.cat . Els Ports . divendres, 19 d'octubre de 2012 .
Etiquetes:

. FUTBOL REGIONAL
1ª REGIONAL
ALCALÀ C.F. – MORELLA F.C.
Diumenge 21 d’Octubre, 16h. Camp San Fernando. Alcalà

El Morella FC visita el complicat camp de l’Alcalà amb l’objectiu de continuar amb la seua bona línia de resultats que porta en aquestos moments i que l’han situat a la quarta posició de la classificació amb 10 punts. Diego Boix tindrà baixes importants en aquest partit, tals com les de Moles, Josema i Jordi. Són dubte per xicotetes lesions i colps Ángel, Héctor i Pau. Exigent partit al camp d’Alcalà davant un equip amb un gran recorregut a la 1ª Regional i que ha començat la temporada prou bé. L’Alcalà està amb 7 punts, 3 menys que el Morella en aquestos moments.

2ª REGIONAL
C.F. VILAFRANCA – C.E. CINCTORRÀ
Diumenge 21 d’Octubre, 16h. Camp del Serrito. Vilafranca
‘Derbi’ entre els dos equips de la comarca de Els Ports a la 2ª Regional. Vilafranca i Cinctorrà es veuen les cares al Camp del Serrito, en un partit clarament marcat per la situació classificatòria. El Cinctorrà és líder indiscutible de la categoría amb 15 punts ( 5 victòries als 5 partits disputats ), mentre que el Vilafranca ocupa el llco 10è a la classificació amb només 4 punts. Els de Fernando Ibáñez encara no coneixen la victòria a casa i el Cinctorrà és un dels màxims favorits per aconseguir l’ascens a 1ª Regional. A un enfrontament d’aquestes característiques pot passar absolutament de tot, encara que els de Cinctorres son favorits.

FUTBOL 3ª REGIONAL JUVENIL
ELS PORTS F.C. – C.F. VILAFRANCA
Dissabte 20 d’Octubre, 16h. Camp Pla de Mig Ull. Cinctorres
El ‘derbi’ juvenil de la comarca de Els Ports arriba en un moment molt diferent per als dos conjunts. Si bé, el Renomar Els Ports ha guanyat els tres partits que ha disputat i es troba a la part alta de la classificació amb 9 punts, el Vilafranca ve d’empatar a 3 amb el Primer Toque però perdia 0-3 per alineació indeguda. Els vilafranquins es troben a la part baixa de la classificació sense puntuar.

. FUTBOL CADETS I INFANTILS
1ª B REGIONAL CADET
ALMENARA AT. ELS PORTS F.C.
Dissabte 20 , a les 12h. Camp Municipal d’Almenara
Nou desplaçament per a l’equip cadet de Els Ports FC, que en aquesta oportunitat visita el camp d’Almenara. Els joves jugadors dirigits per José Ramón Ibáñez i Roberto Prades estan fent un fantàstic inici de temporada i intentaran continuar amb la magnífica ratxa en aquest desplaçament a Almenara.

1ªB REG. INFANTIL
ALMENARA AT. – ELS PORTS F.C.
Dissabte 20, a les 12h. Camp Municipal d’Almenara
L’equip infantil ‘A’ visita el cap d’Almenara amb l’objectiu d’intentar aconseguir un bon resultat. L’equip ha barrejat resultats positius amb altres negatius en aquest inici de temporada i buscarà ara els 3 punts en aquest desplaçament a Almenara.

2ª INFANTIL
ELS PORTS F.C. ‘B’- C.D. BENICARLÓ ‘B’
Diumenge 21, a les 12h. Camp del Serrito. Vilafranca
L’infantil ‘B’ de Els Ports F.C. torna a jugar al Camp del Serrito de Vilafranca aquest cap de setmana, seu on disputa els seus partits com a local. Aquest fet es deu a l’inversió de l’ordre al calendari entre els dos conjunts, ja que el partit de la primera volta era a Benicarló. L’equip de Javier Ortí i Marc Bellvís intentarà aconseguir un bon resultat com al primer partit de la temporada.

. FUTBOL ALEVINS, BENJAMINS I PREBENJAMINS
Segona jornada de competició a les lligues d’alevins, benjamins i prebenjamins. Un cap de setmana marcat pels desplaçaments, ja que tots els equips jugaran fora de casa. Els equips aleví i benjamí ‘A’ visiten el camp del Palmar de Borriol, mentre que els equips ‘B’ en aquestes mateixes categoríes es desplacen al camp de l’Athletic Vinaròs. Finalment els prebenjamins viatjaran a Benicarló el diumenge pel matí.

ALEVINS
C.D. BORRIOL ‘A’ – ELS PORTS ‘A’
Dissabte 20, a les 12h. Camp ‘El Palmar’ de Borriol

ATH. VINARÒS ‘B’ – ELS PORTS ‘B’
Dissabte 20, a les 17h. Camp de Vinaròs

BENJAMINS
C.D. BORRIOL ‘A’ – ELS PORTS F.C. ‘A’
Dissabte 20, a les 11h. Camp ‘El Palmar’ de Borriol

ATH. VINARÒS ‘B’ – ELS PORTS ‘B’
Dissabte 20, a 16h. Camp de Vinaròs

PREBENJAMINS
ELS PORTS-PEÑÍSCOLA
Diumenge 14, a les 11h. Camp de Forcall

. BÀSQUET
JUNIOR
C.B.F. MORELLA – UBE CASTELLÓ CBC
Dissabte 20 d’Octubre, a les 17h. Centre Esportiu de Morella
El Centre Esportiu Jaume I de Morella acull el primer partit oficial de la temporada 2012-2013 i el primer encontre de la història d’un conjunt júnior del CBF. Morella a casa. La competició es va iniciar la passada setmana amb la visita al Nou Bàsquet Femení ‘B’, on l’equip morellà va caure per 39-27. El CBF Morella júnior intentarà aconseguir la seua primera victòria de la temporada en l’enfrontament amb l’UBE Castelló CBC.

. FRONTENNIS
Divisió d’Honor
VILAVELLA ‘A’ – VILAFRANCA ‘A’
Dissabte 20 d’Octubre, 16h. Frontó de La Vilavella

1ª Divisió Provincial
VILAFRANCA ‘B’ – ALTURA ‘B’
Dissabte 20 d’Octubre, 16h. Frontó Municipal de Vilafranca

Després del paró de la passada setmana, el Club Frontennis de Vilafranca torna a la competició. A la Divisió d’Honor, el Vilafranca ‘A’ visita al Vilavella ‘A’. Després de la disputa de les dues primeres jornades de lliga, aquestos conjunts es troben situats com a primer i segon classificats. A la 1ª Divisió Provincial, el Vilafranca ‘B’, que es troba a la tercera posició de la taula rep la visita de l’Altura ‘B’ al Frontó Municipal de Vilafranca.

Més informació: