Pena-roja tancarà diumenge el Campionat d’Aragó de Bike Trial

comarquesnord.cat . Pena-roja . divendres, 19 d'octubre de 2012 .
Etiquetes: ,

Pena-roja serà el municipi del Matarranya que aquest cap de setmana s’encarregarà d’acollir la prova del Campionat d’Aragó de Bike Trial que cada temporada es celebra a la nostra comarca. Després de la Torre del Compte i Fontdespatla (que han albergat prova d’Aragó després de la recuperació regional d’aquesta disciplina), ara li arriba el torn a Pena-roja, que ha estat l’escenari escollit pel Club Trial Matarraña per a celebrar aquesta prova, puntuable també per al Campionat dels Països Catalans. La cita esportiva es viurà aquest diumenge 21 d’octubre, i començarà a desenvolupar-se a partir de les deu del matí.

Així ho va explicar Sergio Puyo, secretari del Club Trial Matarraña, qui va explicar que el municipi de Pena-roja “unificarà dos campionats i esperem que vagi tot molt bé. Pena-roja té un paratge molt atractiu i crec que serà una prova molt bonica”. Pel que fa a preparatius, Puyo va remarcar que “no dóna tanta guerra com el Campionat d’Europa. Està tot a punt, i els equips i pilots tenen la informació al seu abast”. L’objectiu “és créixer. Enguany, per temes econòmiques, tindrem tres proves al Campionat d’Aragó. Pena-roja serà la darrera prova, i esperem que vagi tot molt bé”.

. A la zona esportiva

En concret, l’eixida de la prova es farà des del pavelló municipal, amb zona també de control de carrera i zona indoor. La segona zona serà a les escales paral·leles al pavelló, amb una tercera que es farà a l’era inferior a Dinópolis i també un espai destinat a la zona de barranc, així com a l’entorn de la Quinquillera. Segons va apuntar Puyo, “volem que siguin proves naturals, perquè el trial, tot i que hi ha espais indoor, sempre s’ha fet en espais naturals. El poble de Pena-roja té unes característiques bones, amb accessos i punts vistosos de les zones” i s’espera que en aquest trial “els pilots s’ho passin bé”.

Més informació: |