La marededéu de Vallivana ja descansa al santuari, on estarà fins al 2018

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 21 d'octubre de 2012 . 2 comentaris
Etiquetes: ,

Aquest diumenge es tancava la Rogativa de retorn de la marededéu de Vallivana per tancar oficialment el 53 Sexenni. Va ser en el camí de tornada a Morella que va ser menys passat per aigua que el dissabte. A les 8 del matí, es celebraria la tradicional Missa, amb la patrona dels morellans ja al seu altar habitual. Després de la veneració, començaria el trajecte, amb els càntics a l’entrada al temple i amb un dels alets portant la rèplica de la imatge de la Verge que seria traslladada fins Morella. Alguns dels romers van fer nit al propi Santuari, mentre que la resta, baixaria fins allí per pujar caminant, bé en cotxe o en el autobús que facilita l’ajuntament.

Durant la pujada, no hi haurien modificacions de recorregut. Per la zona del barranc de la Bota, es podien comprovar els efectes de les pluges, com quan es va passar per un pontet preparat per a l’ocasió. Un dels temes més comentats va ser la caiguda el dissabte de Mossèn José Ángel Pitarch durant el tram que va entre La Torreta i el Pont de la Bota. Va entropessar portant a la Verge, afortunadament sense patir cap lesió de consideració i estaria en l’inici del camí del diumenge.

Durant el recorregut es repartirien rotllos. La propera serà l’habitual en any no sexennal, la del primer dissabte de maig del 2013.

Més informació: |

/span> comentaris

  1. Una medalla?! Me pareix que no !!!

  2. Ja ho hem corregit a la notícia: realment no es va donar la medalla que es mencionava al text. Gràcies per la puntualització i per llegir comarquesnord.cat