El ple de Morella demana a la Diputació de Castelló que complisca amb les ajudes per al Casal Jove

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 23 d'octubre de 2012 .
Etiquetes: , , ,

El passat estiu, des de l’ens Provincial es va anunciar la publicació d’ajudes per a que estos casals pogueren disposar d’un dinamitzador o dinamitzadora que s’encarregare de portar este espai. Esta beca anava destinada a tots els municipis que disposen de Casal Jove a la província.

Durant el mes de setembre es va treure la nomenada subvenció, però en la mateixa no estaven inclosos tots els casals joves, tan sols aquells que disposen de determinada infraestructura i amb uns horaris concrets. Esta situació, fa que, per norma general, sols puguen rebre esta ajuda els centres de les ciutats més grans i amb més població, mentre que localitats com Morella, es queden a banda.

Des de l’equip de Govern, no s’entén esta situació ja que són els municipis més petits els que més necessiten este servei, i per esta raó, s’insta a la Diputació a que rectifique i que, tal i com va anunciar, esta ajuda arribe a tots els Casals Joves de la Província.

La regidora de Joventut, María Rallo explicava que “des de l’Ajuntament esperem que la Diputació modifique les bases d’estes ajudes perquè entenem que exclou als centres dels municipis que més necessiten este servei”. Segons Rallo “En estes ajudes es valora més la nomenclatura del centre que les pròpies necessitats i serveis del mateix”.

Cal recordar que el Casal Jove de Morella és un espai que pretén cobrir les necessitats del joves de la localitat, com a centre de reunió, joc, estudi i punt de informació. Estes tasques es venen desenvolupant any rere any gràcies a l’aposta que l’ajuntament fa per aquesta infraestructura.

Més informació: | | |