Nova campanya per fomentar el comerç a Morella

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 25 d'octubre de 2012 .
Etiquetes:

Molts dels empresaris de Morella s’han reunit a la Sala del Justícia de l’Ajuntament per tal de conèixer una nova campanya que fomentarà el comerç. Des del consistori i amb el Patronat de Turisme i l’Associació d’Empresaris de Morella i Comarca, s’ha proposat el que ja es coneix com ‘Morella Regala’. Es tracta d’una iniciativa que juga amb unes caixes de colors amb un valor assignat, molt aptes per a ser regalades.

Esta campanya pot ser molt beneficiosa per a aquells indecissos, és a dir, aquells que mai saben què regalar. En lloc de comprar un producte concret, el client comprarà una caixa amb un valor assignat. Després, el beneficiari podrà escollir entre els productes de la tenda en la qual ha sigut adquirida la caixa amb eixe valor.

En esta ocasió i amb la campanya ‘Morella Regala’, la promoció de la ciutat de cara als visitants estarà tant en l’envoltori, amb les caixes, com en els propis productes que es venen.

Amb ‘Morella Regala’ es pretén que en la campanya nadalenca, on per norma general es regalen més productes, els veïns opten per adquirir-los ací. Competir contra les grans multinacionals és difícil, però potenciar l’economia local en períodes com el nadalenc, no ho és tant. S’espera que la campanya entre en funcionament a començaments del mes de desembre. No obstant, no es descarta iniciar-la abans.

Amb esta proposta tenim una alternativa més a l’hora d’escriure la carta als Reis Mags, que en poc més de dos mesos, tornaran a visitar-nos.

Més informació: