Chillida retorna al Morella i s’enfrontarà al seu germà del Catí, mentre el Vilafranca es medeix amb el Benassal

comarquesnord.cat . Els Ports . divendres, 26 d'octubre de 2012 .
Etiquetes:

Chillida retorna al Morella i s’enfrontarà al seu germà a Catí, mentre el Vilafranca es medeix amb el Benassal. L’agenda esportiva del cap de setmana es completa amb el futbol juvenil, el bàsquet femení o el frontennis

. FUTBOL REGIONAL
1ª REGIONAL
MORELLA F.C.- C.D. CATÍ
Diumenge 28 d’Octubre, 16,15 h. Fàbrica de Giner. Morella
Els equips de futbol de Morella i Catí, dues poblacions veïnes, es retroben després d’uns quants anys al camp de la Fàbrica de Giner. Un atractiu partit que suposarà el retorn de Carlos Chillida a Morella, ara defensant la samarreta del Catí i on s’enfrontarà amb el seu germà Héctor. Una circumstància curiosa per als Chillida la d’aquest diumenge. Diego Boix continua sense poder comptar amb Jordi i Josema, lesionats, encara que sí ho podrà fer amb la resta d’integrants del planter morellà. Els locals afronten el partit amb 10 punts i el Catí amb 7, en uns moments en els que la taula classificatòria està molt equilibrada.

2ª REGIONAL
U.D. BENASSAL – C.F. VILAFRANCA
Dissabte 27 d’Octubre. 16h. Camp Municipal de Benassal.
Enfrontament històric entre el Benassal i el Vilafranca en la jornada 7 de lliga a la 2ª Regional. L’enfrontament arriba en un millor moment per al Benassal (que és cinquè amb 9 punts) que per al Vilafranca, situat al lloc 12è amb només 4 punts, després d’haver jugat 5 partits. Puntuar al camp del Benassal sempre ha estat una missió complicada per al Vilafranca i es que els benassalencs solen deixar escapar pocs punts del seu camp. Fernando Ibáñez recupera a Bayot i David, una vegada superades les lesions, encara que no podrà comptar amb Santos (lesionat), Jesús (sancionat) ni Pablo Tena i Adrián Fabregat per altres qüestions.

C.F. VILAFRANCA-C.E. CINCTORRÀ
Dijous 1 de Novembre, 16h. Camp del Serrito. Vilafranca
El partit entre els dos conjunts de la comarca a la 2ª Regional, corresponent a la jornada 6 i que era aplaçat per la pluja es disputarà el dia de Tots Sants, aprofitant aquesta data festiva. La Federació Valenciana ha acceptat la proposta dels dos equips, realitzada el mateix dia de la suspensió de l’encontre.

. FUTBOL 3ª REGIONAL JUVENIL
C.F. VILAFRANCA – C.D. OLÍMPIC DE CASTELLÓ
Dissabte 27 d’Octubre, 16h. Camp del Serrito. Vilafranca
El Vilafranca juvenil intentarà aconseguir la seua primera victòria de la temporada amb la visita de l’Olímpic de Castelló al Serrito. Els visitants sumen un punt pel moment a la lliga, mentre el Vilafranca és cuer amb 0 punts. Els d’Emilio Molina han perdut els tres partits que han jugat, inclòs l’empat amb el Primer Toque per alineació indeguda. La passada setmana no van jugar el ‘derbi’ a Cinctorres per les pluges. Es l’hora de començar a sumar. El rival ‘a priori’ és assequible.

C.F. TORREBLANCA – ELS PORTS F.C.
Dissabte 27 d’Octubre, 15,45 h. Camp de Torreblanca
Els Ports F.C. juvenil es desplaça al camp del Torreblanca en la vesprada del dissabte. L’equip dirigit per Manolo Guimerà intentarà aconseguir una nova victòria a domicili i continuar amb aquest gran moment d’inici de temporada. L’equip ha guanyat els tres partits que ha disputat, ja que el de la jornada 4 amb el Vilafranca s’aplaçava per la pluja. L’equip és segon amb 9 punts, encara que Torreblanca no serà una eixida fàcil, ja que els locals son cinquès a la 3ª Regional Juvenil.

. FUTBOL CADETS I INFANTILS
1ª B REGIONAL CADET
ELS PORTS F.C.- ESPORTIU VILA-REAL
Dissabte 27 , a les 12h. Camp Pla de Mig Ull. Cinctorres
L’equip cadet de Els Ports F.C. s’enfronta amb l’Esportiu Vila-real a Cinctorres amb la intenció de tornar a sumar una nova victòria. L’equip ve de jugar a Almenara un partit que no es va completar i que es suspenia a la primera part amb 1-0 per als locals. Un interessant partit per al matí del dissabte al Pla de Mig Ull.

1ªB REG. INFANTIL
ELS PORTS F.C. – ESPORTIU VILA-REAL
Dissabte 27, a les 10,30h. Camp Pla de Mig Ull. Cinctorres

2ª INFANTIL
ELS PORTS F.C. ‘B’- C.F. ALCALÁ
Diumenge 28, a les 12h. Camp del Serrito. Vilafranca

FUTBOL ALEVINS, BENJAMINS I PREBENJAMINS
Els equips més menuts de la cantera de Els Ports F.C. disputaran els seus compromisos del cap de setmana als camps de futbol de Vilafranca i Forcall. A les categoríes ‘A’ d’alevins i benjamins, Els Ports jugarà amb el Vila-real ‘D’ a Vilafranca, mentre que els ‘B’ juguen a Forcall amb el Tonín ‘B’. Els més menuts, els prebenjamins jugaran al camp de Forcall front a l’Orpesa en partit previst per al dissabte.

ALEVINS
ELS PORTS F.C. ‘A’ – C.F. VILA-REAL ‘D’
Dissabte 27, a les 11h. Camp del Serrito. Vilafranca

ELS PORTS F.C. ‘B’- C.D. TONÍN ‘B’
Dissabte 27, a les 11h. Camp de Forcall

BENJAMINS
ELS PORTS F.C. ‘A’ – C.F. VILA-REAL ‘D’
Dissabte 27 , a les 12h. Camp ‘El Palmar’ de Borriol

ELS PORTS F.C. ‘B’ – C.D. TONÍN ‘B’
Dissabte 27, a les 12 h. Camp de Forcall

PREBENJAMINS
ELS PORTS F.C. – C.D. ORPESA
Dissabte 27, a les 13h. Camp de Forcall

. BÀSQUET
JUNIOR
C.B.F. MORELLA – VILA-REAL B.C.
Dissabte 27 d’Octubre, a les 17,30h. Centre Esportiu de Morella
L’equip júnior del CBF. Morella juga a casa per segona vegada consecutiva, després de perdre la setmana anterior amb el CB.Castelló. Un conjunt que continua amb una molt mala ratxa coms a conseqüència de les moltes lesions que arrossega. De fet, el darrer partit el van acabar amb només 5 jugadores, al produir-se una lesió durant l’escalfament i un altra al partir. L’equip intentarà front el Vila-real B.C. aconseguir la seua primera victòria de la temporada.

. FRONTENNIS
El Club Frontennis Vilafranca afronta una nova jornada de competició aquest cap de setmana. El Vilafranca ‘A’ rep la visita al Frontó Municipal de La Risa ‘C’, un conjunt sempre exigent el de la Vall d’Uxó. A més, el diumenge pel matí està previst recuperar a la Vilavella el partit suspés per la pluja la setmana anterior. En quant a l’equip ‘B’, a la 1ª Divisió Provincial es desplaça a la canxa de la Vilavella ‘B’ en la vesprada del dissabte amb la intenció de continuar en la bona línia de resultats d’aquest inici de temporada.

Divisió d’Honor
VILAFRANCA ‘A’ – LA RISA ‘C’
Dissabte 27 d’Octubre, 16h. Frontó Municipal de Vilafranca

Divisió d’Honor
VILAVELLA ‘A’ – VILAFRANCA ‘A’
Diumenge 28 d’Octubre, 11h. Frontó de La Vilavella.

1ª Divisió Provincial
VILAVELLA ‘B’ – VILAFRANCA ‘B’
Dissabte 27 d’Octubre, 16h. Frontó Municipal de La Vilavella

Més informació: