La Fundació Vicent Ferrer explica el seu projecte a l’Índia

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 26 d'octubre de 2012 .
Etiquetes: ,

La Casa Ciurana de Morella ha acollit una conferència impulsada per la Fundació Vicent Ferrer. El delegat de la Fundació a la Comunitat Valenciana, Sergio Moratón, ha apropat una ponència titulada ‘Mujeres: la fuerza del cambio en la India”. Amb ell ha estat la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Morella, qui ha aprofitat per agrair el treball d’esta important ONG. En esta conferència, Sergio Moratón ha explicat la tasca que porta endavant l’entitat a l’Índia, on treballen des de fa més de 43 anys.

La conferència ha servit per a conèixer la situació de les dones en països orientals com l’Índia. Amb el treball de la Fundació Vicent Ferrer, com a exemple, s’ha aconseguit que el percentatge d’alfabetització de les dones passe d’un 2% a un 99%. A pesar d’això, encara continuen patint una forta discriminació. S’han després dates esgarrifoses, com els vora 50 milions de xiquetes que desapareixen a causa dels abortaments selectius i els infanticidis femenins.

Des de la Fundació també s’ha aprofitat per agrair a Morella, i particularment a l’Ajuntament, la seua col·laboració amb l’ONG. El consistori destina el 0,7% del pressupost municipal a organitzacions solidàries i la ‘Vicent Ferrer’ sempre és una de les destinatàries.

Més informació: |